Liečba Socialnej Fobie s AD

Príspevok v téme: Liečba Socialnej Fobie s AD
jozo9856

Pred par dnami som navštivil psychiatra a predpisal mi lieky na socialnu fobiu. V podstate som v zivote fungoval normalne, len niektoré veci, ktoré som nezvladal som riešil alkoholom, a to aj dosť často. Ale ide o to, že tie lieky beriem 10 dni a nevidim ziaden efekt. Som z nich len viac unavený, ale kedze dosť pracujem, tak spavam, tak ako predtým. A čo som si všimol, tak že som uplne stratil chuť a myšlienky na sex a to ma dosť serie. Uvazujem, že ich vysadím, lebo zatial nič pozitivne som od nich neziskal. Ako ste na tom vy, beriete niečo dlhodobejšie. Ake to ma na vas učinky. Brať, či nebrať AD? Nechcem, aby sa moj stav ešte viac zhoršil kvôli nim.

Beriem Paretin - 1 tabletu rano a Xanax 0,5mg 3x denne po polke tabletky.

gabona1

Ahoj, ak nemas istotu, radsej sa opytaj psychiatra. Ale viem, ze u takychto liekov je ucinok az takmer za mesiac badatelny. Drzim palce, nevzdavaj to este.

WHISPER

o mesiac alebo o polroka tu zalozis temu že je z teba troska!

ja mam tiež sociofobiu, no žiadne sajrajty žrať nebudem..
mne pomohla psychologička , ukazala iny pohlad na vec...

za ten alkohol si mal chodit ku psychologičke, ked normálne nemáš problem fungovať tak na čo si sa trebal ku psychiatrovi,
ja neviem stale su sprostí ludia čo nevidia že to je IBA! biznis..!
psychiater za to že predpisuje lieky bude mať zaplatenu dovolenku do exotiky od poistovne... a z ludí robia zamerne trosky..

takze to svinstvo neber, objednaj sa ku psychologovi alebo psychologičke a chodievaj na psychoterapie...

lebo z tych antidepresiv akurat tak osprostieš, čoskoro nebudes schopny ani do práce chodit, lebo budeš len unavený, iba spať furt,.. bude si to pýtať vyššiu a vyššiu dávku telo, lebo je to DROGA! odpália ti pečeň, štítnu žlazu...atd...

nnnuuu

Liekov je nespočetne veľa a niekedy aj dlho trvá, kým ti trafia ten správny liek. Najlepšie je také niečo riešiť v nemocnici a nie ambulantne, lebo to môže trvať aj pol roka, kým ťa Dr. nastaví na "tvoje" lieky.