Uzkotno depresívna porucha

Príspevok v téme: Uzkotno depresívna porucha
Abradogenn

Ahojte. Nepíšem tu pretože by som hľadal pomoc ale chcem dať nádej tým ktorí ju hľadajú. Kedysi som bral drogy ktoré mi napomohli k tejto poruche ktorou som trpel rok a pol. Momentálne beriem AD ktoré mi veľmi pomohli a cítim sa na 90%tak ako aj predtým, pred vypuknutím tejto choroby. Všetko čo som chcel napisat je iba to aby ste sa nebáli vyhľadať odbornú pomoc, nieje to hanba a čím skôr ju vyhľadáte tým je väčšia pravdepodobnosť že bude opäť oukej :) chcem Vám len povedať to že verte že sa z toho dostanete a neberte tento stav v ktorom momentálne ste ako doživotný, je to len choroba ktorú porazite aj keď viem ako presne sa cítite a nieje to ľahké. Život je krásny a stojí za to bojovať aj keď teraz nemáte najlepšie dni. Možno preživate strach z buducna, strach z ľudí, zo života, máte úzkosti a rôzne fóbie a cítite sa nimi spútaný až do poslednej kosti ale verte že VY sa z toho dostanete! Verím vo vás! Prajem všetkým veľa šťastia a usmievajte sa pretože usmiev lieči. Verte mi.

andy64

Angelika, zrejme si ešte nepotrebovala od nich pomoc. Ja ti môžem zodpovedne povedať, že mne AD veľmi pomohli, keby som ich neužívala skončím dakde v nemocnici. A ľutujem, že som ich nezačala brať skôr. Nie som na nich závislá a keď porovnám stavy pred užívaním AD a teraz tak to je ako nebe a dudy. Takže asi tak. Nezatracuj psychiatrov, aby si ich raz aj ty nepotrebovala.

Angelika3

Nepoznám nikoho, komu by antidepresíva skutočne pomohli. Moju sestru úplne zničili. Už aj malým deťom idú dávať lieky, vraj na hyperaktivitu. Psychiatrov by som zatvárala ako zločincov.

Anonymna1234

Dakujeme.. mne teraz diagnostikovali generalizovanu uzkostnu poruchu, trpim tym roky a az teraz som sa odhodlala.. mam nasadene AD, asi sa aj citim uz trochu lepsie, uvidime.. snad sa toho zbavim a aj po vysadeni.. vela stastia aj tebe :)