Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné/ vyrážky

Príspevok v téme: Akné/ vyrážky
HelloThere

Takže zo začiatku sa hcem ospravedlniť za gramatické chybi... Takže za 4 mesiace mám 15 rokov a vyrážky mi začali asi v 12/13 rokoch. Nebolo to nejako extrémne zlé a mala som ich len na čele a potom také úplne malinké na brade, na nose a pod nosom. Po vyrážkach mi ostávali na tvári nepekné fľaky takže som sa to pokúšala zakriť make-upom ale ani to nezakrío všetky vyrážky a tak som sa kôli tomu necítila dobre a začala som skúšať všetko. Vyskúšala som rôzne domáce recepty ale aj peelingy, čistiace sady, masky a dokonca ani krém za 70€ mi nepomohol a tak som sa rozhodla že sa pokúsim zmeniť stravu. Začala som viac piť čistú vodu a skoro úplne vyradila z mojho jedálnička sladkosti. Zistila som že keď som dehydrovaná tak začnem mať chuť na sladké a tak sa namiesto toho napijem alebo si dám nejaké ovocie, za necelý týždeň mi zmizli skoro všetky vyrážky a každním dnom sa to zlepšuje. Tiež by som odporúčala aby ste niekedy namiesto sedenia doma išli vonku a nečerstvý vzduch pretože aj to by malo pomôcť. A na tie fľaky mi z časty pomohla nechtíková masť a cez leto sa mi pokožka opálila takže to tak splinulo. Dúfam že som vám aspoň trochu pomohla.