Čo si mám o nej myslieť?

Príspevok v téme: Čo si mám o nej myslieť?
Tetro

Ahojte. Chcel by som sa vás opýtať na názor. Pred troma mesiacmi som si začal s jednou babou, bolo nám perfektne, zaľúbil som sa až po uši, ona mi pripadala, že tiež. Už sme zháňali spoločný podnájom, všetko...No pre pár dňami nastala taká situácia, že som jej volal a nedvíhala. Opakovalo sa to takto niekoľkokrát..keď už mi zdvihla, povedala, že nemá čas, lebo pracuje. Potom zas, že je unavená z práce. Potom, že je pri kámoške a debatia, tak mi nemôže zdvihnúť a podobné keci. Neskôr mi napísala, že sa chce rozísť. Bol som za ňou si to vydebatovať, bola zas úplne normálna, že jej je to ľúto atď, pekný večer za nami. No potom mi povedala, že preto bola taká, lebo mi nepovedala, že nemôže mať deti. Ja som jej hneď nato povedal, že to bude v pohode, však koľko žien nemôže mať deti a potom ich má. Ale aj keby nie, však ju ľúbim a ľúbiť ju budem tak či tak. O pár dní nato mi zas nedvíhala, už som to nechápal, myslel som si, že sme si to vydiskutovali, ale zjavne nie. V jeden deň, keď som jej volal, tak mi povedala, že bola deň predtým von s jedným chalanom. ??? Rozumiete tomu?? Lebo ja nie.

Tetro

Ja som na ňu nijak netlačil, tiež chcela spoločné bývanie, ona povedala, že sa mám presťahovať za ňou. Mám už nato vek a obom nám to padlo vhod. Skôr som len rozmýšľal, či ma nemala len ako zadné dvierka. Ale s takou výhovorkou, že nemôže mať deti, preto sa chce rozísť, tak myslím, že to už je moc. Bola aj u nás a rodičia mi povedali, že je neskutočne sebavedomá.

DoktorExitus

Deti vám už j**e? 3 mesiace a už podnájom? A potom chodíte vyplakávať, že Vás nechala a pod. Mám skôr dojem, že ten kto to uháňal si bol ty a ona to tak zrejme nevidela tak sa jej ani nečudujem, že ťa poslala k vode lebo za mesiac by si už aj svatbu chystal a za dalsí mesiac už černoška z afriky adoptoval.

emily 915

Podľa mňa záleží na povahe ženy a či v detstve mala nejakých mladších súrodencov...
Keď niekto deti miluje, nezmení to podľa mňa ani fakt, že ona ich mať nemôže...

Pripadá mi to, akoby sa len vyhovárala... Raz kamoška, raz práca a nakoniec povie, že nemôže mať deti...
Ja si myslím, že je v tom niekto iný...
Predsa môžem mať pokec s kamoškou, a aj
zdvihnúť aspoň telefón na minútku a povedať, že je všetko ok.

trepo

Ona si myslela, ze ked ti povie, ze nemoze mat deti, ze sa s nou rozides. Chcela zodpovednost za rozchod hodit na tena. Urobit z teba svinu. Este by urcite vsade rozhlasovala, ako si ju opustil, hoci rozist sa chcela ona, lebo chodila uz s niekym inym.

Mesačný princ

Od takého človeka ruky preč. Vieš prečo bolo všetko ok, pretože si ju priamo konfrontoval. Ak by si za ňou nešiel tak ťa má na háku :D

Tetro

Ešte sa chcem opýtať, čo si myslíte, ako sa správajú ženy, ktoré nemôžu mať deti? Majú k deťom nejaký vzťah, či práve vôbec? Mám malého brata a, keď bola u nás, ani sa mu neprihovorila.