ahojte baby prosim poradite mi daky domaci recept (ziadne lieky ani inekcie) daco aby som mohla esce tento mesica raz dostat menzes mam ho od dnes a 4augusta ideme na dovolenku a nechcem to tam dostat , poradte .aby som to dostala aspon 28jula prosim viete daco co pomoze ?????
Poradte cim privolat?????
To vyriesi iba vyvolavacia injekcia...
prosimm poradte mi uz daco ja to nevydrzim ,sobotu idem na kupalisko to bude strasne ked budem mat kramy akurat v tedy :( fnuk daco poradte aby som ich hned dostala
ahojteeee prosiiiiiiiiiiiiiimm vazne daco potrebujem uz je pondelok a stale to nemam od štvrtka pijem kofolu a nic a ked ich nechcem dostat dam si kolu mam ich hned tak ja uz neviem :(( prosim ked ich dnes nedostanem tak to bude hrozna dovolenka mna to nebavi stale tampon vymienat:(( odchadzam sobotu takze uz je iste ze ece sobotu budem mat ale 1-2dni vydrzim ale potebujem to dostat hend .. prosim babenky poradte daco :( som zufala uz:(fnuk
tak diki baba ten caj nemusi byt zli ale ci mi to aj pomoze ne ze sa budem nalievat a nic s toho :( a citron skor oddialuje hadam mi to dako vyde ak ece dakto vieste skuste prosim poradit
Ja som cosi pocula o citronovej vode.Teraz neviem ci oddaluje, alebo privodi.
Caw...skus caj z Hluchavky.Mam to odskusane.Do troch dni to dostanes...a ked sa este v horucej vode vykupes, tak to mas istejsie. samozrejme,ze nie na 100%...ale Hluchavka je zdrava bylina. Precisti ti organizmus a mozno aj pomoze,takze nemas co stratit.
-niekedy sa to da vyvolat cervenym vinom alebo horucim kupelom,ale len pred zaciatkom periody,preco mas problem s injekciou???pichne ti a pojdes a mas to na 100% iste ze ju dostanes coskoro!!!!!
pokial ja viem tak privolat ho mozes cervenym vinom,ale nie je to 100% a u kazdej to funguje inak..takze vela stastia