Prelepovat mesacnu jazvu na noc ci nie

netreba

To je tak trochu jedno, čím si to budeš dezinfikovať, určite nájdeš niečo aj v autolekárničke alebo si kúp Betadine.

Domco777

Pytal som sa na to mojho chirurga a ten povedal ze si to mam vydezinfikvoat ani neviem cim pretoze neviem co na to mozem a co nie a na bazu alebo rychloobvez mam dat lekarsky lieh a prilepovat 5x denne

Bubliii

Možno je to aj tej hygiene alebo mydlo podráždilo neviem.. pokožka musí mať čas sa zahojiť ak si ju stále šúchaš, trieš, to tiež nie je dobre. viac neviem, mne znamienka nevyberali, možno niekto lepšie poradí

Domco777

no stehy som mal ale hned po tyzdni mi to vybrali jazva je uz mesiac a 1 tyzden od zakroku ja si to na noc prelepujem len z dvovodu trenia o podusku ze by sa tam skor neaka infekcia nechytila sa obavam ale ze by som si to prelepoval cez den to je podla mna blbost kedze som skor doma a tu sa toho moc obavat nemusim ako keby som vonku stale cize cez den dycha stale ja neviem ci sa to zapalilo alebo nie ale ja sa to snazim umyvat 2x denne a tak isto aj natierat mastou na jazvy neviem kde som urobil chybu ... to uz nieje normalne..

Bubliii

Ja si myslím, že sa ti to zapálilo, takže by som zašla na vyčistenie.. mal si aj stehy či nie?
Inak ja prelepujem rany iba na deň, na noc nechávam dýchať (pokiaľ rana nie je priveľká a nie je šitá)