Nenažratí zubári

philips

Nejde o nenažranosť zubárov ale o to, čo reálne platí poisťovňa za jednotlivé výkony. Za obyčajnú panoramatickú snímku VšZP uhradí neuveriteľnú sumu - 7,5€.. To ako seriózne? Keď Dôvera dá za to 16,4€, tak prečo to ináč nejde? Pokiaľ nezačnú poisťovne prispievať na ošetrenia viac, tak ceny u zubára rozhodne dole nepôjdú, to je proste nereálne, kvalitné materiály stoja viac, než zaplatí poisťovňa. A zubár to rozhodne zo svojho vrecka platiť nebude.

nnnuuu

Nuž, veru, Kabel, neviem, ako by dopadla operácia trebárs semenníkov:-D Po operácii by len skonštatoval: operácia sa podarila, na vzťahy môžete pokojne zabudnúť:-D

nnnuuu

Mne robí zubár zuby bezplatne, povedal som mu, že zdravotná starostlivosť na SK je bezplatná. Odvtedy už odo mňa žiadne peniaze neberie. Aj tak k nemu často nechodím, lebo po tej jeho liečbe mi v hube veľa zubov nezostalo. A navyše ho nechcem zaťažovať svojim chrupom, však on je taký unavený, že raz počas vŕtania takmer zaspal:-)

Mesačný princ

kabel - ešte je možné, že máš náhradný chrup, to by vysvetľovalo tú cenu :D pekný večer inak :)