Plomba za 18 EUR ! koľko platíte za obyčajnú amalgánovú plombu vy? samozrejme 18 EUR bez dokladu! zubári sú nenažratí !!!
Nenažratí zubári
Nejde o nenažranosť zubárov ale o to, čo reálne platí poisťovňa za jednotlivé výkony. Za obyčajnú panoramatickú snímku VšZP uhradí neuveriteľnú sumu - 7,5€.. To ako seriózne? Keď Dôvera dá za to 16,4€, tak prečo to ináč nejde? Pokiaľ nezačnú poisťovne prispievať na ošetrenia viac, tak ceny u zubára rozhodne dole nepôjdú, to je proste nereálne, kvalitné materiály stoja viac, než zaplatí poisťovňa. A zubár to rozhodne zo svojho vrecka platiť nebude.
Nuž, veru, Kabel, neviem, ako by dopadla operácia trebárs semenníkov:-D Po operácii by len skonštatoval: operácia sa podarila, na vzťahy môžete pokojne zabudnúť:-D
vždy lepšie, ako keď chirurg trpí narkolepsiou...
Mne robí zubár zuby bezplatne, povedal som mu, že zdravotná starostlivosť na SK je bezplatná. Odvtedy už odo mňa žiadne peniaze neberie. Aj tak k nemu často nechodím, lebo po tej jeho liečbe mi v hube veľa zubov nezostalo. A navyše ho nechcem zaťažovať svojim chrupom, však on je taký unavený, že raz počas vŕtania takmer zaspal:-)
každý večer vykladám protézu do pohára na nočnom stolíku, ale nikomu to neprezraď
to je pravda, aj ja by som chcela mať v rodine zubára, ale ostali len iné odbornosti
akože ani nie som :-)
nie, celkom vážne toľko platím u bežnej zmluvnej zubárky