Kamaráti

Príspevok v téme: Kamaráti
Matinkax

Ahojte, mám 18 rokov ale mojim problémom je že si neviem nájsť kamarátov. Pomaličky som so všetkými stratila kontakt a neviem ako si nájsť nových. Všade čítam že treba hľadať a chodiť ale nemožte isť na ulicu za prvým a začať sa s nim rozprávať. Ak je tu niekto kto má podobný problém ako mám ja tak budem rada ak mi napíše alebo aspoň za niake rady čo s tým.

Mesačný princ

V živote nejestvujú ľudia, ktorí by sa nemenili. Nie ich podstata, alebo to, kým sú. Ale ich smerovanie a priority. Preto nás ľudia poctia zdieľaním našej, či spoločnej cesty len určitú dobu. Neskôr je potrebné hľadať iných s podobným smerovaním :)

Matinkax

Ano prerušila ale nie preto lebo by som chcela byť sama. Niektorí ho rperušili oni so mnou s niektorými ja lebo mi došlo čo sú tí ľudia zač.

budestesama

Neviem naco, ved pre nejky dovod si s nimi ten kontakt prerusila, tak asi cosi v tebe potrebuje byt samo a budes sama aj ked by si nejakych nasla, respektive by si si si od nich drzala distanc kvoli ktoremu by si s nimi neostavala v kontakte ci oni s tebou.

Sofik1029

Ahoj ked chceš napíš mi na pokec, volám sa tam zofika....V reali sa volám Sofia a mam 19 a som z Prešova....Budem tvoja kamarátka ak chceš :)