Dobrý deň,
aktuálne som vo fáze, kedy sa rozhodujem či mám vzťah ukončiť alebo pokračovať. Stretávame sa cca 4 mesiace. Niekedy mám chuť povedať končím a zase prídu dni kedy som z nej nadšený. Priateľka ma popredstavovala takmer celej rodine. Vždy si príde ku mne ľahnúť spíme spolu, pritúli sa, no k žiadnemu sexu medzi nami doposiaľ neprišlo. Priateľka má 26 rokov. Hovorí mi: "Potrebuje čas aby si to zrovnala v hlave". Pritom sa rozišla pred polrokom, nie moc dobre s bývalým, ktorý bol od nej o 10 rokov starší. Som na vážkach, či mám ešte vydržať a prelomí sa to alebo ku mne nič necíti a len ma ťahá za nos, keď neustále odkladá pohlavný život?
Ďakujem za názor.
Vzťah
a s tym byvalym spala..???
ak áno a s tebou nechce, tak to normalne nie je, teba ma IBA! ako kamoša, butlavu vrbu, ktoremu sa vyplače na rameno... a medzi tym čaka kym stretne nejakeho s ktorym bude chodiť...
teba nechce...
lebo ked toho druheho chcem, chcem byt s nim co najblizsie aby ani vzduch nebol medzi nami... čiže chcem s nim sex pochopitelne,...
teba moj zlaty nechce..
Môj názor je, že pol roka je veľmi krátka doba.
Úprimne nerozumiem ani jej, pretože ja by som nikdy nešiel do vzťahu, ak by som nebol vysporiadaný z rozchodom, no niektorí ľudia nevydržia byť osamelí.
Neviem, podľa mňa to bude trvať nejaký čas, mali by ste sa o tom porozprávať a ty by si to mal skúsiť ak ti na nej záleží. veď počkaj, stane sa niečo? Gule si môžeš vyprázdniť aj ináč a ona sa možno teraz len rozhoduje. Triedi myšlienky. Stačí ak spravíš niečo ,,zle,, niečo, čo robil jej bývalý a skončil si. Návody minulosti sú veľmi zlé v kombinácii so začínajúcim vzťahom.
Ja byť tebou to risknem. Možno ťa má len ako náhradu aby nebola teraz sama a rozhoduje sa. Vieš zamilovať sa dá hneď, no samotná láska ide so spoznávaním :)