Som naivná chudera alebo hysterka? Potrebujem vašu radu, prosím!

Príspevok v téme: Som naivná chudera alebo hysterka? Potrebujem vašu radu, prosím!
21Linda

Je to môj prvý vážnejší vzťah. Predtým boli nejaké kamarátstva s nanajvýš pusou.
Mám 21 rokov. S priateľom sme od mojich 18, on má 27. Keďže pochádza z mesta vzdialeného 200 km a nechceli sme fungovať takto na diaľku, býva druhý rok u nás. Našiel si tu aj prácu, ja študujem na VŠ.
Zhruba 1-2x za mesiac cestuje k rodičom tak na 2-3 dni najmä cez víkendy. Nikdy ma nepozve, aby som šla s ním, len keď ma zavolá jeho mamina (sme v kontakte cez FB), tak idem s ním. Problémom je, že keď sme tu spolu u nás, je všetko takmer ideálne, i keď bola sem tam hádka, pričom mi viackrát vravel, že samému by mu asi bolo lepšie.
On svoj voľný čas trávi najmä na PC, niekam ideme len keď ho doslova vytiahnem ja. Príde mi napriek jeho veku ako dieťa. Aby niečo spravil mu aj 3x musím povedať, keď ho volám na obed tak niekedy aj 5x a potom zistím, že si ťuká do mobilu a ani nevníma okolie.
A ešte k tomu, keď je u svojich rodičov - nikdy sa mi neozve. neviem, ako docestoval, či je v poriadku, aký mal deň.
Nie som žiadna stíhačka, stačili by mi 1-2 sms počas toho víkendu, alebo aspoň na chvíľku keby mi zavolal.
Povie, že príde okolo 23.00, pritom dojde o 1.00 ráno, ja sa idem zblázniť od strachu, či sa na ceste niekde nezabil...
Skrátka keď je preč, cítim, že mu nechýbam. A celkovo - mám pocit už dlhšie, že z nás dvoch som ja tá, ktorá ľúbi omnoho viac. Ja nepotrebujem, aby mi podával hlásenia každých 5 minút kde je, s kým a čo robí. Skrátka len večer si na moment zavolať ahoj láska, aký si mala deň, chýbaš mi, pusa...Chcem tak veľa?
Teraz bol preč na dovolenke s bratom a sestrou 5 dní. Kontaktovala som ho iba ja, inak by sa neozval.
Rozmýšľam, či mi taký vzťah za to stojí. Trápim sa pre to.
Moji rodičia sú spolu 23 rokov a keď je oco 3 dni pracovne preč, mamine každý večer na chvíľku zavolá, pokecajú a tak. A tiežto nie je chlap čo sedí pri ženinej sukni.
Čo by som mala podľa vás spraviť?

Mesačný princ

Tiež by ma ,,nebavilo,, držať telefón v ruke. Som rád, keď ho vôbec nemusím mať pri sebe. Ak ho mesiac nepotrebujem, tak ho nechávam vypnutý :D

medikamentus

Linda, si velmi mladucka. Si.
Zivot nie je len o tom, ze su dvaja ludia pricapeni na sebe
a musia vsetko o sebe vediet.
Raz budes mat dieta a chlapa v robote od vidim do nevidim.
Nebude cas na tutumutu cez telefon.
Mne keby zena volala 3 x denne kvoli pa pusu lubim ta,
tak ju rovno poslem do zadku.
Muzi su ini. Skor dokazuju lasku cinmi. tutumutu je
akysi bonus navyse.
Trapis sa blbinami a dospej.
Ked budes mat raz 40 a dospele deti, tak budes mat
priestor na taketo sracky, ako tvoji rodicia. prepac.

nnnuuu

Si na neho citovo naviazaná viac ako on na teba, aspoň si to myslím. Z toho to všetko je, jeho a tvoje správanie, ale na to si prišla aj sama. Keďže si použila slovo "stíhačka", tak tou stíhačkou čiastočne aj si, to musíš uznať. Keď chceš zmeniť partnera, tak zmeň najprv seba. Ľahko sa hovorí o tom, aký by mal byť ten druhý, ale čo ty? Vyskúšaj toho viac, nie je dobre skákať z extrému do extrému.