Botox na migrenu

Príspevok v téme: Botox na migrenu
filipo7

Zdravim, trpim uz par rokov na chronicku migrenu. Niektoré profylaktické lieky nezabrali a niektorým sa vyhýbam, kedze som student este a pracujem aj mentalne a dost lezu na sustredenie, psychicky stav a podobne. Kazdopadne... dopocul som sa o liecbe chronickej migreny botoxom. Nieco som si nastudoval a môj neurolog mi to potvrdil a povedal ze on to urcite odporuca len nevie, ci to vobec na slovensku niekto robi. Neviete o niekom? Pocul som az o cesku, ale tam by som si to platil vsetko sam a nie je to najlacnejsie.

Vivi2

Ahojte, kamoška si dala botox na vrásky do čela a potvrdila, že jej migréna ustúpila. Sama mám botox v čele a lekár potvrdil, že to zmierňuje celkovo bolesti hlavy.

Lion788

Jasne, ze to viem... Migrena neni, je to len vymyslena picovina.
Hlava boli len z bakterii, virusov. Poriesit toto tak hlava bolet nebude.

Modra vlocka

Lion, keď budeš vedieť riešiť, liečiť veci ako migréna (silná bolesť hlavy) daj o tom vedieť ty šaman.

Zuzama

Dobry deň. Nahodou som natrafila na forum a zaujala ma Vaša otazka. Je to sice už davnejšie čo je to tu napísane. Ako ste dopadli? Dali ste si aplikovať botox, pomohlo to na migrenu? Ja tiež trpim migrenami a dnes mi doporučila neurologička botox. Cele sa to u nej hradi 400e. Rozmyšlam nad tym , ale rada by som sa kontaktovala s niekym kto to skusil.Pekny deň