som po dlhom case na slovensku koli dokladom co potrebujem obnovit nebol som tu 8 rokou. od 18 som bol stale v cesku a rakusku kde som robil vzdy nejaku chvilu dakde vzdy dake spinave roboty sama spina.
nieco som si nasetril ale nie vela lebo som vela nezarabal a miniam na alkohol. helfol som 50 tisic kamaratovi kemu som jedinemu v zivote veril a oklamal ma. ak by aspon povedal ze mi to neda ale ani sa so mnov nebavi nic. a musel som odist z opavy a ja nemam uz skoro ziadne prachy,nemozem zobrat z banky, nemam ziadnu rodinu ani kamaratou ani kde byvat nikdy som od nikoho nic nedostal ani nic nezdedim lebo kazdi ma povazuje za odpad. mam 26 rokou a je mi velmi zle a vypadam starsie a nikde nemam nic ani myslienky co so mnou bude a kam mam ist
prosim o pomoc neviem co dalej
Mohol by si vyskúšať Mariána Kuffu v Žakovciach, tu je kontakt:
www.dokostola.sk
Tu si ho môžeš pozrieť:
www.youtube.com
Máš nejaký doklad, že si tomu kamošovi požičal peniaze? Alebo nejakého svedka, čo o tom vedel alebo bol pri odovzdaní peňazí?
Kým sa k peniazom dostaneš, neostáva asi nič iné, len znovu ísť pracovať a šetriť. Je nerozumné zarobené peniaze vyhadzovať na alkohol.