AD a sexualita

Príspevok v téme: AD a sexualita
Anonymna1234

Dobry den, mam.diagnostikovanu generalizovanu uzkostnu poruchu a dostala som antidepresiva Alventa 75 mg.. zachvilu mam zvysovat davku na 2nasobok.. celkom uz pomaha na uzkost, ale uz teraz citim, ze po milostnej stranke som totalne vypnuta.. chut by aj bola, ale totalna neschopnost mat orgazmus.. za ten pocit bez uzkosti mi to docasne stoji, chcem sa vsak spytat, ze ked sa dam do poriadku a AD sa vysadia, mozno po dlhej dobe, ci sa toto vrati doporiadku alebo je to nezvratne.. snad sa nevrati len uzkost..

Anonymna1234

Dakujem za odpovede, poviem to lekarke pri najblizsej kontrole.. znova som prezerala rozne zdroje a nasla som prispevky, ze sa to moze upravit aj za 2 dni, niekedy po par mesiacoch a niekedy az po par rokoch az nikdy, je to individualne..niekedy dokonca pomoze ked sa pokracuje v brani daneho AD a telo si navykne a urovna sa to.. uvidime, este raz vdaka..

nnnuuu

Ľudia si rôzne veci vysvetľujú po svojom, že to má taký a hentaký vplyv, môže to byť pravda a nemusí. S tým istým liekom možno trebárs liečiť rôzne diagnózy, lebo vraj každý človek je iný. Takže asi tak.

nnnuuu

Keby si maLA .... a obetovaLA ...., nemAL .... problémy:-) Čiže podľa teba Marosko je to tak muž, ako aj žena? Zvláštne stvorenie... ťažko jej radiť, najlepšie je v takom prípade nepovedať nič:-)

A_xd

Ahoj, AD môžu mať takýto efekt. Je vhodné porozprávať sa o tom s lekárom/-kou. Lieky sa dajú zmeniť, takže by to nemal byť problém.

K tým komentárom nižšie... skúste si prejsť najprv niečim podobným a potom tu píšte o obete, láske a podobných blbostiach.

Marosko-n

Keby si mala žensky cit a skutočnú celoživotnú lásku a obetovala sa tejto láske, nemal by si také problémy

nnnuuu

Nejaký vplyv tie lieky môžu mať, ide však aj o to, či si si to sama v mysli tak neskombinovala, že tomu tak je a potom tomu tak je. Až taký brutálny efekt tie lieky nemôžu mať na sex. stránku.