k veci. som na tom divne,lebo neviem,ci som iba ja taka puritanka ci ..chcem pocut vas nazor na moj " problem".
sme spolu 4 roky.
na zaciatku, prve roky- prijemny, nezny v sexe, romantika, dalo sa s nim, nechcel ziadne divne praktiky,ani ine veci, klasika- par polohzakladnych normalnych. ine sexualne frajerky nemal okrem mna, podotykam na uvod hned
casom a teraz : zacal sa prejavovat ako sadomasichodizmus, mi to pride.
raz som ho pri sexe omyom buchla do chrbta, jemu sa to zapacilo, a on ze je, este ma buchaj, to mi vtedy este nezasvietilo v hlave, ale proste skratim to: chce brutalnejsi sex, dokonca minule mi povedal, ked bol pripity, ze chce aj anal skusit, ze nech nadstrcim ritku, doslova.
(doteraz sme anal nemali nikdy, iba mi prstoval konecnik raz za cas)a kedze som bola uz vystavena z 3 hodinoveho milovania a tolkyych kol,tak som mu povedala,ze ja uz nevladzem,ze budem souchana,tak on ze tak daj mi do druhej dierky..a ja ze preco? on ze chcem,lebo ta milujem a potrebujem ta citit..(jasne,ze nase milovania su bez kondomu, naostro vzdy),
kondom mu nechuti...
zacal byt takyto divny uz dlhsie to vnimam ....dokonca aj zacal mat take tiky, ze chce to drsne, brutalne,chce do mna busit,a mna to boli celkom,ako som ochotna niekedy mat aj vasnivy sex aj taky brutalnejsi,ale nie az tak..zrazu sa vytratila z neho neha a cit, chce to drsne, rychlo, chce iba povymetat par hodin a zaspat,
nebol taky, (takeho chlapa by som nikdy nechcela ani topanku by som o neho nezavadila),a dokonca navrhol,ze co keby ma plieskal po zadku,nech to plieska aspon rukami, a dokonca raz zobral aj opasok,a buchal ma s nim po nohach, a ja som jeho tiez, ale to doteraz lutujem,lebo sa mu to akosi zalubilo,hoci som tam mala cervene sramy na nohach,tak jeho to vzrusovalo....ze jemu to vyhovuje,ked mu tak ublizujem. co je toto? a ked sa ho opytam,ze ci trpi nejakou uchylkou,povie, ze nie,ze iba to chce brutalnejsie drsnejsie a hrubsi sex, nie iba take nezne nieco...ze to je vraj normalne. mate take skusenosti aj vy ?ci je chory? bojim sa do coho to prerastie..vdaka..tema je seriozna, ziadny vymysel,ak si myslite.
akoze podotykam- do nicoho ma nenuti nikdy, ani na sexani na nic, nema ani nijake zvrhle chute, to nemozem povedat,ale ma prekvapuje,co robi.
z nežného chalana sa stal chalan,co chce brutalny sex a praktiky cudne
Bubliii: mám dojem, že teraz tu prispieva viac ľudí, kedysi to tu bolo komornejšie, človek si mohol dobre všimnúť a zapamätať jednotilých účastníkov, takže ich vnímal ako osobnosti a nadobúdal k nim určitý vzťah
Maoam a Moirel boli výrazné osobnosti, ale tak keď tu nie sú môžeš ich nahradiť napríklad ty, Bubliii :)
Ja som sem tiež chodila sporadicky, teraz častejšie, ale mám obdobia, kedy sem týždne nezavítam.. máš pravdu, úrovňou to išlo veľmi dole, hlavne teraz cez prázdniny je to horor. Tolerujú sa tu očividne vymyslené témy, nadávky, reklama, boli tu ľudia, ktorí napr cielene osočovali ženy a vždy im to prešlo, hoci boli x-krát nahlásení.. Táto stránka už vôbec neslúži svojmu účelu. Ke´d napíšeš, že máš problém napr s kolenom, každý ti len napíše, aby si zašiel k lekárovi. Naopak, keď napíšeš že ťa nikto nemá rád alebo máš blbého partnera, ľudia idú utĺcť za názor. Je to tu hotový pokec a bezplatná psych.poradňa v jednom. Ja si ešte pamätám zlaté časy, kedy tu boli dámy ako Maoam, Moirel, Slobodná.. dnes tu už nikto z nich nie je.. prečo asi? Ja som ani neregistrovala, beriem to tak, že za pár rokov asi pôjdem tiež preč, nebaví ma to tu
Či je to jej téma? Netuším, uvidíme podľa diskusie :) Zas nechcem paušalizovať, že aha téma o vzťahoch = ferihitka. Ale je ich tu dosť. Tak každé dva týždne pribudne nová, alebo podobná. Možno sa ňou niekto nechal inšpirovať a zakladá podobné..
Ono zas nie každý, čo má rád putá, bičíky, bonding musí byť BSDM. Neviem, či je to klasifikovaná choroba. Kopa ľudí to má rada tvrdšie a to je v poriadku. Ak to však nanucuje svojmu partnerovi, ktorý to očividne nemá rád, tak to už v poriadku nie je. Každý z nás je buď submisívnejší alebo dominantnejší a keď si to nevybije v posteli, tak si to bude vybíjať na ľuďoch (problémy v práci, v rodine a pod.)
Každopádne nie som zástancom toho, aby sa veci zo spálne vynášali na net. Ke´d si nevie povedať nie, tak je proste blbá, ako to už inak nazvať. Aj zviera ťa pohryzne, keď mu ublížiš.
Pocuj, a nebude toto od feheritky tiez? www.zdravie.sk
Vyzera to ako na jedno kopyto. Hned pod touto temou to citam.
Bubli, diky za vysvetlenie. Nie, nepostrehol som tu taku, ja som sem chodil sporadicky, iba obcas. A par rokov dozadu som tu nebol vobec. Upadlo to, vycerpava ma citat tie hrozy, co tu ludia pisu a temy. Stratilo to uroven. Tie vymyslene temy su hroza, lebo ludi to vycerpava a zabija im to cas. Bohuzial, ludia maju psychicke problemy a takto sa odzrkadluje, ze robia zle a neprijemne ostatnym.
Inak tato tema nemusi byt vymyslena. Vola sa to BDSM, niektori dosiahnu uspokonie len pri masochizme, alebo sadizme. Alebo pri bolesti. Je to samozrejme chorobny stav, ale oni si to obhajuju. Treba to liecit.
BJ_2.. neviem, či si tu nový alebo nie, ale ja sem teda chodím už dobre 7 rokov.
Fenomén "ferihitka" sa tu objavil s tým, že sem opakovane písala jedna kočka s nickom "ferihitka" a vždy boli jej témy o tom istom. Cca rok dozadu asi. Kopa kecov, ona sa sem prosta prišla vykecať. Keby založila jednu tému pochopím, ale ona ich zakladala veľa a furt o tom istom. Nakoniec jej admin porušil témy, ale ja (aj iní ľudia tuto z fóra) si myslia, že sem prispieva stále. Napr užívateľka "kabel" vždy spoľahlivo identifikuje jej tému. Poznáš ich tak, že sú dlhé, nedáva odseky, má rada dvojbodky, trojbodky.. interpunkciu väčšinou píše.. k jej témam sú siahodlhé diskusie, lebo vždy nahodí nejakú rozporuplnú tému (ako napr táto) a len sa vykecáva. Všetky ponúkané riešenia ignoruje, však ona ho tak veľmi ľúbi. Najčastejšie témy: frajer ma bije/ponižuje/nadáva (založená aspoň 4x), mám problémy v sexe (ale jasné, chyba je vždy v chlapovi, čo ju sexuje do zodratia a pod.) (už tu bolo založené aspoň 2x+táto), potom problémy so svokrou/švagrinou/bratom a inými príbuznými.. všetky cielene založené tak, aby ju ľudia ľutovali, lebo všetci okolo nej sú zlí a ubližujú jej a ona teliatko nevie k tomu nič povedať, len písať romány na zdravie.sk. V niektorej téme je tehotná, inde je zase študentka, párkrát sa už aj za chlapa vydávala, ale štýl neoklameš :p
preto, keď je v téme napísané ferihitka, už ani netreba reagovať. vážne nechápem, že admin nič nerobí. Veď si môže založiť blog a tak skúšať svoje pisateľské pokusy. Jaj a vždy bude tvrdiť, že ona žiadna ferihitka nie je ani ju nepozná...
Je to trochu jasnejšie teraz?
Bubli, ako to myslis s tou ferihitkou? Nechapem
Opäť ferihitka úraduje? Táto téma tu už bola, opakuješ sa..
Na tvoju otázku..*či je to zdravé a prirodzené, čo robí a či to muži robievajú?* je odpoveď, *áno, robievajú to muži, pre ktorých je to zdravé a prirodzené.* Ale. neznamená to nutne, že aj pre ich partnerky je to zdravé a prirodzené. Ak to ani pre teba zdravé a prirodzené nie je, tak je najvyšší čas s tým niečo urobiť, Lebo štatistický prieskum na tomto fóre, ako je to u druhých v spálni, nijak nevyrieši tvoju vydretú vagínu a tvoje modriny po ranách od remeňa. Nemýľ si chémiu, zvieraciu vášeň, s láskou a s milovaním. To sú veci od seba na míle vzdialené. Láska je predovšetkým o pochopení toho druhého, o tolerancii..aj čo sa sexuálnych potrieb týka..a ak ty cítiš, že takýto sex ti nevyhovuje, ubližuje ti, zraňuje ťa...tak ho nechaj ísť a umožni mu nájsť si inú partnerku, ktorá mu bude viac vyhovovať. Teraz si možno ešte nadšená z jeho vášne..ale to nepotrvá večne..a na čo potom budeš ešte ochotná pristúpiť, v strachu, aby si o neho neprišla? Mali by ste si sadnúť a pozhovárať sa a určiť si presné hranice..a nezabúdaj na to najhlavnejšie, sex a milovanie by mali byť nielen o jeho, ale aj o tvojich predstavách. :o)
Ja ho tu teraz nechcem krivo zase vinit ze je taky onaky..len som sa dosla sem poradit,ci je to bezbe co robi.alebo nie ci to aj ini chlapi robia alebo je to zvrhle.pisete tu dakto ze je to ok,ze fajn taky chlap a vzapati tu niekto pise ze je zvrhly...ja neviem..teda co a ako ..
Raz som citala ze vsetko je dovolene medzi partnerni,co je v ramci medzi..ale mne sa to nezda,lebo mam na iste veci iny nazor,pohlad.. Chcem aby bola ko kedysi.ja neviem kde na toto prisiel ale moznoze keby nema vipite nikdy mi to nepoovie,nenavrhne, ale nemam co na to povedat akosi.raz mi povie,ze anal je fuj raz ho chce,teraz nvm ci sranduje alebo nie fakt nvm..a potom dojde schmatnr ma a vlasy pri sexe,ale ok,to robievam aj ja niekedy..ale divne mi je,vse by som dala a pretrpela,ale tie slavne bitky nie ..to plieskanie po adku,po nohach to nvm ci je ok.ked ma to atipe a boli
ak sa ti to nepaci a tebe sa to nepaci, lebo o tom pises, tak chod
z takehoto vztahu prec. Najjdes si ineho, jemnejsieho partnera a
on si najde zenu do ktorej sa busi, ako ty hovoris.
Nerobte to, s cim nesuhlasite.