z nežného chalana sa stal chalan,co chce brutalny sex a praktiky cudne

Príspevok v téme: z nežného chalana sa stal chalan,co chce brutalny sex a praktiky cudne
nerozhodna63

k veci. som na tom divne,lebo neviem,ci som iba ja taka puritanka ci ..chcem pocut vas nazor na moj " problem".
sme spolu 4 roky.
na zaciatku, prve roky- prijemny, nezny v sexe, romantika, dalo sa s nim, nechcel ziadne divne praktiky,ani ine veci, klasika- par polohzakladnych normalnych. ine sexualne frajerky nemal okrem mna, podotykam na uvod hned
casom a teraz : zacal sa prejavovat ako sadomasichodizmus, mi to pride.
raz som ho pri sexe omyom buchla do chrbta, jemu sa to zapacilo, a on ze je, este ma buchaj, to mi vtedy este nezasvietilo v hlave, ale proste skratim to: chce brutalnejsi sex, dokonca minule mi povedal, ked bol pripity, ze chce aj anal skusit, ze nech nadstrcim ritku, doslova.
(doteraz sme anal nemali nikdy, iba mi prstoval konecnik raz za cas)a kedze som bola uz vystavena z 3 hodinoveho milovania a tolkyych kol,tak som mu povedala,ze ja uz nevladzem,ze budem souchana,tak on ze tak daj mi do druhej dierky..a ja ze preco? on ze chcem,lebo ta milujem a potrebujem ta citit..(jasne,ze nase milovania su bez kondomu, naostro vzdy),
kondom mu nechuti...
zacal byt takyto divny uz dlhsie to vnimam ....dokonca aj zacal mat take tiky, ze chce to drsne, brutalne,chce do mna busit,a mna to boli celkom,ako som ochotna niekedy mat aj vasnivy sex aj taky brutalnejsi,ale nie az tak..zrazu sa vytratila z neho neha a cit, chce to drsne, rychlo, chce iba povymetat par hodin a zaspat,
nebol taky, (takeho chlapa by som nikdy nechcela ani topanku by som o neho nezavadila),a dokonca navrhol,ze co keby ma plieskal po zadku,nech to plieska aspon rukami, a dokonca raz zobral aj opasok,a buchal ma s nim po nohach, a ja som jeho tiez, ale to doteraz lutujem,lebo sa mu to akosi zalubilo,hoci som tam mala cervene sramy na nohach,tak jeho to vzrusovalo....ze jemu to vyhovuje,ked mu tak ublizujem. co je toto? a ked sa ho opytam,ze ci trpi nejakou uchylkou,povie, ze nie,ze iba to chce brutalnejsie drsnejsie a hrubsi sex, nie iba take nezne nieco...ze to je vraj normalne. mate take skusenosti aj vy ?ci je chory? bojim sa do coho to prerastie..vdaka..tema je seriozna, ziadny vymysel,ak si myslite.
akoze podotykam- do nicoho ma nenuti nikdy, ani na sexani na nic, nema ani nijake zvrhle chute, to nemozem povedat,ale ma prekvapuje,co robi.

Biela Kobra

Filip TT, ja som dala toho roku Súľovské skaly... a nebolo mi nič, kĺby začali zlostiť, až keď som sa vrátila domov :) Pekný zvyšok leta Tebe aj babám.

baradu

ahojte
vidim tu debatu o kvalite fora, tak prispejem aj ja. chodil som sem casto pred rokmi, a obcas zavitam aj teraz, takze mam celkom prehlad. vymyslených tem tu bolo vzdy velmi vela, istu dobu tu napr. posobila zjavne dost dobre organizovana skupina ludi, ktori spolu vytvarali kvalitne prepracovane pribehy, o ktorých som az casom zistil, ze su vymyslene. nikdy som ale neprisiel na to, o com im islo, som si ale isty, ze to nebolo len take nevinne vymyslanie skupinky nudiacich sa ludi a ze za tym bolo nieco nekale. po rokoch som zistil od ludi, ktori sem vôbec nechodia, ze sa s nimi tiez dostali do kontaktu na inych strankach a slo tam o dost velke manipulacie.
to sa s terajsou urovnou, kedy si obcas nejaky prispievatel vymysla hluposti, ani neda porovnat. ale tato tema je podla mna naozaj vymyslena.

Filip TT

Ahoj Biela Kobra, rád Ťa vidím. Moje baby išli toho roku na lezecký tábor, som si spomenul na Tvoje príbehy. :)

Biela Kobra

Bubliii, ďakujem :)
Ináč si to pomenovala presne. Ja sem už posledný rok chodím veľmi sporadicky. Začala som, pretože som chorá a moja choroba sa nedá liečiť. Myslela som si, že tu nájdem ľudí s podobnými problémami, s ktorými si vymením skúsenosti a získam nový pohľad na vec, a na oplátku poradím vo veciach, v ktorých sa zasa vyznám ja. Na to by podľa mňa malo fórum Zdravie.sk slúžiť.
Bohužiaľ, celé fórum je už znečistené podobnými témami ako táto, vymyslenými z nudy alebo z potreby hľadania "autentických" názorov do ženských časopisov, a už ma nebaví hľadať zrnko pravdy v kope blata. Pracujem dlhé roky s ľuďmi, moja doména je komunikácia, vrátane elektronickej, a podobne ako si postrehla ty, dokážem tiež väčšinou úspešne analyzovať pisateľa textu, najmä ak schválne dáva indície o tom, že téma je vymyslená. Takýto bordel mi vadí oveľa ale oveľa viac ako zjavne reklamné témy typu "Poraďte mi dobrý parfém na leto" s okamžitými odpoveďami, aký parfém a kde treba kúpiť.
Stránka už dávno neslúži svojmu účelu. Je mi to ľúto, pretože ľudia, ktorí sem chodia s reálnou a často vážnou prosbou o pomoc, sa v tom neporiadku stratia. Z dlhodobého hľadiska to nepomôže ani prevádzkovateľovi stránky, ktorý možno dúfa, že čím viac tém, tým viac miesta pre reklamu a tým viac potenciálnych preklikov na inzerovaný výrobok, ale z dlhodobého hľadiska to vedie k nechuti a strate dlhodobých návštevníkov (= potenciálnych zákazníkov).

Filip TT

Dík. :)
Tajomstvo "odžitého" spočíva v tom, že človek nadobúda pochopenie pre správanie iných. Mladý človek keď vidí na niekom chybu, tak to rýchlo uzavrie s tým, že ten človek je blbý alebo vadný. Starší už ale má obvykle skúsenosť, ako sa do takého stavu ľahko dostať, tak už to tak rýchlo neuzavrie.

V skutočnosti ale na toto človek nepotrebuje dlho žiť. Toto môže prijať i ako mladý, ešte skôr než ho to naučí život.

Bubliii

Filip, ďakujem a cením si to :) ale necítim sa na to byť kvalifikovaná, v mnohých témach sa nechám trošku uniesť ;) Myslím, že najlepšie príspevky sú dávajú adria, kafe, ty, biela kobra ... (na ostatných si narýchlo nespomeniem), lebo z vás cítiť, že už máte čo-to odžité a tie príspevky majú hlavu a pätu. Ja som ešte mladá, ani nie 30ročná a o živote sa ešte mám čo učiť (aj sa učím..)
:)