Citim sa ako skarede kacatko, ked vidim tie zeny, ktore sa pacia frajerovi a ktore si prezera. Najradsej by som sa prefackala za to, aka som skareda. Preco nemozem byt ako ony? Preco je to take nefer? Sport mi chvilu pomahal, citila som sa dobre, ale znova sa tie pocity vracaju :(
Preco so mnou vobec je, ked by sa na mna urcite kvoli takej vykaslal, keby sa mu ponukne. Neverim, ze by nejaky chlap odolal tym modeleckam.:(
Skarede kacatko
Neboj sa, tie modelecky si obycajnych chlapov ani nevsimnu, cize tazko sa mu niekedy taka ponukne.
Nechaj ho snivat a tiez sa kochaj muzmi, nech vie, ze ani on nie je az taky borec, aby mal na modelku. Moze byt rad, ze ho chces. Ale muzi, to co maju si nevazia, radsej budu cumiet na to, co mat nebudu.
Maria, bud si este prilis mladunka (teenager), a v pripade ak nie, tak fakt nechapem, preco riesis taketo kraviny. Ak sa ti priatel venuje a sprava sa k tebe normalne, tak si proste uzivaj vztah, kt. mas.
Toto su len take hlupe reci, ktore hovoria skarede baby a odmietnuti chlapi. Ak je zena pekna, nemusi byt hlupa. Tak ako "skareda" nemusi byt hned inteligentna...