Ide po mne kolega...... lenže ja som tiež muž!

Príspevok v téme: Ide po mne kolega...... lenže ja som tiež muž!
corobit

Prosim ludia o radu, zamestnal som sa v jednom obchodaku, pracujem tam uz nejaky cas. Sme tam viaceri, muzi aj zeny, mladi aj stari. Lenze ja pracujem na istom oddeleni kde sme partia. A problem je ten ze mam z jedneho kolegu pocit ze je gay a ide po mne, ze sa mu pacim. Ako som to zistil ste si v tejto chvili urcite polozili otazku. No ako asi? Chodime si obcas sadnut na jeho prosby ako chlapi po robote partia, a stale si sada ku mne, stale ma vola na pivo alebo na vecerny zatah opit sa v piatok a tak ale uz s nim asi nebudem ani chodit von lebo je otravny strasne, ako nieje problem chodime von ako partia ale ta jeho slizkost v blizkosti mna mi lezie na nervy a znervoznuje ma. Stale sa drzi v mojej blizkosti ked moze, kde som ja musi aj byt on, najde si zamienku aby mohol byt pri mne, ma take dvojzmyselne sexualne reci ze neviem ci hovori o zenach alebo o mne, ma uchylne dotyky na moje telo, ako plaskol ma uz po zadku...ze sranda hej... pred ostatnymi... dotyka sa ma pliec a odzadu chrbta, stale mi chce nieco vysvetlovat ze... aha nieco ti ukazem a zamerne tak aby mi vzal ruku do svojej ruky, pri obede ma obcas ked sedime plasne po stehne, ked sa prezliekame tak mam odzadu pocit ze mi civie na zadok ked stahujem nohavice a doslova ma ocami vyzlieka, stale ked niekam idem v tom obchodaku tak leze za mnou ved on si dovod najde aby mohol ist. Potom mam z neho pocit ze chodime stale spolu ako dvaja buzici. A pri rozhovore mi civie do oci ako na zensku. Uz som aj rozmyslal ci by nezabralo ak by som zacal flirtovat s kolegynami lebo mame tu aj take mlade pekne, tak ci by to nezabralo keby videl ze s nimi flirtujem a viac sa bavim ako s nim a ze by som mu dal najavo ze niesom na muzov a teda gay. Nechcem dat kvoli tomu vypoved, praca ma bavi ale ten slizun ma seriel. Nemam frajerku, on stale o nejakej rozprava aj som ho videl parkrat s nejakou babou ako sa drzal za ruky ale ktovie ci to nieje len zastieraci manever aby kryl svoju orientaciu. Myslite ze ked pouzijem trik frirtovania s kolegynami v praci a budem sa drzat v ich blizkosti tak to pomoze? Ja viem ze by asi pomohlo keby som mal frajerku ale tak nemam momentalne no... Najst si dobre dievca nieje lahke a nechcem nahovarat nejaku dobru kamosku aby mi robila garde ako v nejakom americkom filme.
Alebo mate ine rady a navrhy? Budem rad... vopred dik

Mesačný princ

nnnuuu - podľa mňa je ich veľa :D Ale my sme bezpohlavní a u nás na Mesiaci nemáme takéto problémy, takže najskôr nebudem kompetentný radiť. je to skôr len názor :)

nnnuuu

M.P., zase Ti ide len o to, aby si polarizoval spoločnosť? Áno, na pivko si môžu ísť spolu, ale aké sú ďalšie výhody? To by som od Teba rád počuť?

Moireal

Alebo mu jednu chlapsku udri a hned pochopi. Aj ked mozno aj nie. :-D

Po mojom priatelovi tiez chodia tepli,chapem ze ti to je neprijemne. :-) Ale ak sa ho chced z avut,musis byt razny,ako tu padlo.

Tepli chlapi su k chlapom dotieravehsi nez heteraci k zenam,to si zial vsimam.

LAXMI

Vies, co by pomohlo?
Nechapem ludi, ktori su ako teliatka a nevedia si usta otvorit. Pytaju sa na internete, ako nesvojpravni, co maju robit.

Normalne si papulku otvor a povedz mu, ze si neprajes jeho dotyky, pohlady, dvojzmyselne narazky, nech laskavo dodrzuje odstup, lebo ty nie si buzerant.
Co je na tom tazke?

nnnuuu

Tak, keď spolu chodíte aj von a tak, tak by si mu mohol otvorene povedať, že nie si gay. Ak nie je tvoj nadriadený, tak ťa jeho reakcia nemusí až tak zaujímať. Kde je problém? Prečo si to ešte nespravil? Viem ťa pochopiť, lebo mať kamaráta gaya, je brutálne náročné, lebo on bude stále vyhľadávať tvoju spoločnosť a potom sa z toho ťažko vyzuješ najmä, ak si sám:-/

jtm

Ked budete s tym kolegom vonku sediet a pit, tak zacni pred nim dost hovorit o zenach a o tych co prechadzaju okolo. Napriklad ukaz mu nejaku a spytaj sa ho, ci sa ti paci jej uces, oblecenie, ci si nemysli, ze je moc vystredna a oblecena jak stetka, ci sa mu pacia hentake typy jak ta co prave prechadza okolo, rozoberte, co sa mu paci a co tebe, ci chude, tucne sportove typy, blondinky, brunetky, elegantne oblecenie, sportove, take a take... dost casto sa v jeho pritomnosti vracaj k teme baby a zeny a rozoberaj pred nim svoje nazory a vkus... pytaj sa na jeho nazory a vkus, a tak. V robote s kolegynami vyslovene akoze hned teraz na zaciatku flirtovat nie, ale mozes sa s nimi cez prestavky rozpravat, pochvalit niektorej bluzku, suknu, topanky uces pochvalit ked ma niektora novy a vsetci ste si to vsimli, novu farbu vlasov pochvalit. Raz mozes cez prestavu pozvat vsetky baby na obed, ze len ty a babinec, hovorim raz a nie kazdy den, lebo by sa rozkotulali prachy rychlo :) Tam sa trosku porozpravat, spoznat... ved vlastne hladas dievca, tak kde je problem, mozno ze ti niektora padne do oka, ked budete trosku spolu kecat. Lebo vyzor nie je vsetko, povaha tiez dost vela robi a rozhovory jak sa hovori, vtaka poznas po peri a cloveka po reci... asi tak. Nic prijemne urcite pre normalneho hetero chlapa aby sa mu vtieral gay. Nemozno odsudit za orientaciu, ale tiez nema vyznam vsetko si od neho nechavat a potom uz len potichu trpiet a pozorovat ako si stale viac a viac dovoluje. Treba mu urcit nejake hranice, pripadne najst mu gaya a tebe nech da pokoj. Inac mnohi gayovia byvaju promiskuitni, ze nie partnera, ale vylucne len sex s co najviac muzmi aby mali a ked aj tento je taky, tak to bude dost tazke. Keby si uz mal niekedy pocit, ze mas toho dost, tak potom mu povedat na rovinu, ze to a hento sa ti nepaci a nech to s tebou nerobi. A jasne, clovek ma siesty zmysel, tak taketo veci vyciti.