Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

jedna kolegyna z prace ma somnou neustale problem

Príspevok v téme: jedna kolegyna z prace ma somnou neustale problem
nestastna0001

ahojte ludia pisem na toto forum zo zufalstva pretoze si neviem dat rady. Mam v robote kolegynu ktora ked je v praci vzdy ma somnou nejaky problem. Naozaj vzdy. Pokoj je jedine ked ma dovolenku alebo je na pnke. Nikto iny z firmy sa na moju pracu nestazuje vedia ze spravim vsetko co je treba veduca ma dokonca chvali no ona si vzdy najde co i len najmensiu zamienku aby mohla nieco na mna zalovat.Napriklad isla som si vybavit preventivku u zubara a odovzdala za mna veducej papiere a kedze zamna spravila tuto strasne tazku robotu kazdej kolegyni roztrubila ze som isla zubarke a ze ona chudatko musela zaniest veducej papiere co som to za nezodpovednu najhorsiu zenu a nafukuje vsetko co sa da. Svoju pracu mam strasne rada robim ju dobre ale vdaka tejto zenskej normalne rozmyslam nad novou pracou pretoze sa to niekedy neda vydrzat. Niekedy je to uz take ze bud ona pojde do prdele alebo ja. A podotykam niesom ziadna kraska ale uplne tuctova baba a ani mi nema co zavidiet niesom ziadna prachacka co by chodila na drahom aute v drahych handrach ale ona stale vrta. Ako sa zachovat v tejto situacii? Lebo rozhovor s nou urcite nepomoze... co s takym clovekom na pracovisku kde ste 5 dni v tyzdni? Bolo by mi strasne luto dat vypoved ale.......niekedy je to tam na nevydrzanie..prijmnem konstruktivnu kritiku alebo to ked ma niekto upozorni na chybu ale neustale nafuknute vrtanie je priserne...

kategoria

toto som mala ja v poslednej praci kde som pracovala a dala som kvôli tomu vypoved lebo to bolo na nevydrzanie. Myslim ze ked niekomu nesadnes bude ta dusit dovtedy kym ti nerupnu nervy a neodides. Su take mrchy co ked sa chcu niekoho zbavit tak robia preto vsetko aby ti zneprijemnili zivot v praci a donutili ta dat vypoved teda rezignovat, vzdat to a prestat bojovat. Ja som to tiez nevydrzala a odisla som prec. Teraz mam pokoj. Tiez som mala taku kolegynu co sa permanentne na mna stazovala veducemu a ostatnym kolegom. Len ja som robila vsetko zle, len ja som chybila, len ja som bola vsetkemu na vine a ona ta najlepsia. Stacilo ze som sa v niecom zmylila co v tej praci sa stavalo kazdemu, ved sme len ludia a chyby robime ale ona truba to rozkecavala vsetkym ako tie dedinske rozhlasy. Aj tu najmensiu chybicku vedela nafuknut tak ze to vyzeralo ako velky problem. Tiez som normalna baba, ziadna barbie a mam obycajne auto ale niektore zeny ta maju v zuboch aj za to malo co mas. Proste v niecom im nesadnes a dusia ta a dusia .A najhorsie je ak im to nadriadeni a ostatni kolegovia v praci uveria tie ich vymysli o tebe.
Ja som rada ze som sa rozhodla kvôli tej mrche odist prec, teraz pracujem v mensom kolektive ale zato v prijemnejsiej atmosfere.

etc

ak je tvoja vedúca normálna, povedz jej o tom.. Pokiaľ s tou osobou nemusíš spolupracovať, úplne ju ignoruj. O nič ju nežiadaj, všetko si vybavuj podľa možnosti sama, keď aj obyčajné zanesenie papierov, lebo takýto zakomplexovaní ľudia nafúknu každú banalitu a teba vykreslia ako tú najhlúpejšiu. Netreba takéto zmyje podceňovať, sama to mám v práci. Treba to riešiť.