Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

priatelia?

Príspevok v téme: priatelia?
neSKa

Ahojte, tak kde začať . Mám 20 rokov, a rok študujem na výške, celkom sa mi darí, mám nových priateľov, spolužiakov.
No mám aj starých priateľov z detstva, teda dve kamarátky, kedysi najlepšie aspoň som si to myslela. Mali sme sa nedávno stretnúť, čo sa aj stalo ... stretli sme sa po vyše roku, ony pracujúce a ja študentka. Prišli aj s frajermi, čo som nečakala.. keby som vedela ani nejdem .. a tu je ten problem. Kamošky nazvyme J a K. K-in priateľ ma ohovára už cca 3 roky, vkuse má niečo na mňa, pri tom sme sa bavili asi 5 krát dokopy, aj to je veľa.. A J-in frajer bol v pohode, nkdy nič proti mne nemal, teda aspon som si to myslela.. a ony dve.. Tak boli sme vonku v ten večer, už zo začiatku mi padla nálada, ked som videla toho K-inho frajera, ale tak hvorím si čo už pokecám s dievčatami, jeho si nebudem všimať... Večer dopadol asi tak,že som prišla s plačom domov. Prečo? .. Som veľmi citlivá a veci, ktoré padnú z úst na moje meno od kedysi najlepších kamarátok, ma zaboleli... Tak poprvé, chlapci si uťahovali z mojej školy, vkuse.. Nechápem, to im vadí,že som si vybrala tú a tú školu? .. človek si už ani nemá právo štuudovať, čo chce ? ..Mala som ísť hned do práce robiť uprtovačky ako ich dokonalé frajerky ? .. A nemyslíte,že som im to nepovedala, ale tak oni sa na tom smiali, aj ked nechápem prečo .. asi som divná, ae tak školou to nekončilo, potom si K-in frajer vkuse udrbával z môjho frajera, ktorý tam žiaľ bohu nebol .. A to nehovorím o tom,že sa s ním v živote nerozprával, ale tak on je asi dokonaly, ked všetci sme nuly.. Smiali sa z toho ako sa obliekam, akú hudbu počúvam, akého mám frajera, škola, čo poviem .. proste všetko . a moje super kamošky, sa smiali s nimi ... a medzi sebou si celý večer prihrávali ... tak chcela som to niekde napisať a vidieť názory ľudí, pretože ja tomu nechápem, nechápem ich správaniu .. kedže v novej škole, ludia ktorých som spoznala sú na tom uplne inak. s tými si veľmi dobre rozumiem, dokonca mi chvália výber školy, máme o očm kecať, nesmejú sa z úplnych nezmyslov, ale títo .. to som vôbec nepochopila.. a nechápem, čo proti mne majú, nikdy som ani jednému z nich neublížila.. skôr som ten typ, čo stále pomôže...

neSKa

Na takéto stretnutia sa asi nedostavím. A ak, tak jedine s mojim priateľom, myslím, že pred ním by si takto nedovoľovali.
Ale ak mám pravdu povedať, už nemám chuť sa s nimi stretávať ..

neSKa

Prosím ? Nerozumiem,čo píšete, chýba mi tam diakritika pán/pani LAXMI.
Tak asi som ešte nezrelé decko, ktoré nevie písať zmysluplné stories :) a ak ste to nedočítali Medikament tak nekomentujte, chcela som len rady.
A ostatným ďakujem, pomohlo ... :)

medikament

prepac, nedocital som to cele, lebo .... lebo akoby male dieta pisalo.
Panecku, ved vysokoskolaci su uz dospeli ludia a nemali by riesit
taketo faciny. Mozno mam zlu predstavu, ale az takto?
Nerozumiem v com je problem.

medikament

prepac, nedocital som to cele, lebo .... lebo akoby male dieta pisalo.
Panecku, ved vysokoskolaci su uz dospeli ludia a nemali by riesit
taketo faciny. Mozno mam zlu predstavu, ale az takto?
Nerozumiem v com je problem.

tweetie

Naco vobec mrhas cas s takymi "priatelmi"? Svoj cas radsej strav s inymi priatelmi - tymi skutocnymi. Tito za to rozhodne nestoja. Priatelia ta maju podrzat, rozveselit, tesit sa z tvojich uspechov a nie ti ublizovat. Takych ludi ja teda rozhodne nepovazujem za priatelov.

A jasne, ze i taki, co vyuzivaju a ublizuju, sa vyskytnu asi v zivote kazdeho, ale osobne by som s takymi mala len cisto formalne vztahy a svoj volny cas by som s nimi netravila.

Lollka

Mna tiez napadlo ze je za tym zavist, kym si bola na rovnakej urovni ako ony tak s tebou problem nemali. Asi ich ovplyvnili aj ich frajeri vypada to tak ze si nasli buranov. Co je ich do toho ako sa obliekas a na aku skolu chodis. Tieto dve mozes oznacit za byvale kamosky, keby za nieco stali tak sa tesia z tvojich uspechov a dopraju ti ich.

stvorlistok1

Tak dievča, kedže si tie svoje dve kamošky nazvala K a J tak im budem nazyvať Kaťa a Jana.
Nestretávaj sa viac s nimi, Katin aj Janin frajer sú dvaja idioti asi tak ako tie ich dve frajeky teda tvoje kamošky. Závidia ti že študuješ na vysokej. Kedže na tej škole sú ľudia s ktorými si viac rozumieš ako s Kaťou a Janou a ich frajermi tak si vyber ktorí ľudia ti zato stoja a vedia sa s tebou rozumnejšie porozprávať ako sa z teba len vysmiavať čo počúvaš, čo si obliekač, na akú školu chodiš a atď.
Si dospelá, máš možnosť si vybrať. Tie dve kvázi najlepšie kamošky asi neboli až tak najlepšie ako sa tvárili alebo ich niečo zmenilo možno ťá závisť.
Kamoši ktorí ti spôsobujú plač a slzy niesú tvoji kamoši. Toto si kamaráti nerobia! Skutoční kamaráti si pomáhajú, nie ubližujú!