Ahojte, tak kde začať . Mám 20 rokov, a rok študujem na výške, celkom sa mi darí, mám nových priateľov, spolužiakov.
No mám aj starých priateľov z detstva, teda dve kamarátky, kedysi najlepšie aspoň som si to myslela. Mali sme sa nedávno stretnúť, čo sa aj stalo ... stretli sme sa po vyše roku, ony pracujúce a ja študentka. Prišli aj s frajermi, čo som nečakala.. keby som vedela ani nejdem .. a tu je ten problem. Kamošky nazvyme J a K. K-in priateľ ma ohovára už cca 3 roky, vkuse má niečo na mňa, pri tom sme sa bavili asi 5 krát dokopy, aj to je veľa.. A J-in frajer bol v pohode, nkdy nič proti mne nemal, teda aspon som si to myslela.. a ony dve.. Tak boli sme vonku v ten večer, už zo začiatku mi padla nálada, ked som videla toho K-inho frajera, ale tak hvorím si čo už pokecám s dievčatami, jeho si nebudem všimať... Večer dopadol asi tak,že som prišla s plačom domov. Prečo? .. Som veľmi citlivá a veci, ktoré padnú z úst na moje meno od kedysi najlepších kamarátok, ma zaboleli... Tak poprvé, chlapci si uťahovali z mojej školy, vkuse.. Nechápem, to im vadí,že som si vybrala tú a tú školu? .. človek si už ani nemá právo štuudovať, čo chce ? ..Mala som ísť hned do práce robiť uprtovačky ako ich dokonalé frajerky ? .. A nemyslíte,že som im to nepovedala, ale tak oni sa na tom smiali, aj ked nechápem prečo .. asi som divná, ae tak školou to nekončilo, potom si K-in frajer vkuse udrbával z môjho frajera, ktorý tam žiaľ bohu nebol .. A to nehovorím o tom,že sa s ním v živote nerozprával, ale tak on je asi dokonaly, ked všetci sme nuly.. Smiali sa z toho ako sa obliekam, akú hudbu počúvam, akého mám frajera, škola, čo poviem .. proste všetko . a moje super kamošky, sa smiali s nimi ... a medzi sebou si celý večer prihrávali ... tak chcela som to niekde napisať a vidieť názory ľudí, pretože ja tomu nechápem, nechápem ich správaniu .. kedže v novej škole, ludia ktorých som spoznala sú na tom uplne inak. s tými si veľmi dobre rozumiem, dokonca mi chvália výber školy, máme o očm kecať, nesmejú sa z úplnych nezmyslov, ale títo .. to som vôbec nepochopila.. a nechápem, čo proti mne majú, nikdy som ani jednému z nich neublížila.. skôr som ten typ, čo stále pomôže...
priatelia?
taktiez by som sa na nich vykaslala...pravy priatelia sa takto nespravaju..
Volá sa to závisť. Kašli na nich, priatelia v živote sa striedajú. Venuj sa tým, ktorí za to stoja.
Na takéto stretnutia sa asi nedostavím. A ak, tak jedine s mojim priateľom, myslím, že pred ním by si takto nedovoľovali.
Ale ak mám pravdu povedať, už nemám chuť sa s nimi stretávať ..
Prosím ? Nerozumiem,čo píšete, chýba mi tam diakritika pán/pani LAXMI.
Tak asi som ešte nezrelé decko, ktoré nevie písať zmysluplné stories :) a ak ste to nedočítali Medikament tak nekomentujte, chcela som len rady.
A ostatným ďakujem, pomohlo ... :)
Jednoliaty text necitam. Sorry. Vidim jednu velku machulu.
Take, ze odstavce poznas?
prepac, nedocital som to cele, lebo .... lebo akoby male dieta pisalo.
Panecku, ved vysokoskolaci su uz dospeli ludia a nemali by riesit
taketo faciny. Mozno mam zlu predstavu, ale az takto?
Nerozumiem v com je problem.
prepac, nedocital som to cele, lebo .... lebo akoby male dieta pisalo.
Panecku, ved vysokoskolaci su uz dospeli ludia a nemali by riesit
taketo faciny. Mozno mam zlu predstavu, ale az takto?
Nerozumiem v com je problem.
Naco vobec mrhas cas s takymi "priatelmi"? Svoj cas radsej strav s inymi priatelmi - tymi skutocnymi. Tito za to rozhodne nestoja. Priatelia ta maju podrzat, rozveselit, tesit sa z tvojich uspechov a nie ti ublizovat. Takych ludi ja teda rozhodne nepovazujem za priatelov.
A jasne, ze i taki, co vyuzivaju a ublizuju, sa vyskytnu asi v zivote kazdeho, ale osobne by som s takymi mala len cisto formalne vztahy a svoj volny cas by som s nimi netravila.
Mna tiez napadlo ze je za tym zavist, kym si bola na rovnakej urovni ako ony tak s tebou problem nemali. Asi ich ovplyvnili aj ich frajeri vypada to tak ze si nasli buranov. Co je ich do toho ako sa obliekas a na aku skolu chodis. Tieto dve mozes oznacit za byvale kamosky, keby za nieco stali tak sa tesia z tvojich uspechov a dopraju ti ich.
Tak dievča, kedže si tie svoje dve kamošky nazvala K a J tak im budem nazyvať Kaťa a Jana.
Nestretávaj sa viac s nimi, Katin aj Janin frajer sú dvaja idioti asi tak ako tie ich dve frajeky teda tvoje kamošky. Závidia ti že študuješ na vysokej. Kedže na tej škole sú ľudia s ktorými si viac rozumieš ako s Kaťou a Janou a ich frajermi tak si vyber ktorí ľudia ti zato stoja a vedia sa s tebou rozumnejšie porozprávať ako sa z teba len vysmiavať čo počúvaš, čo si obliekač, na akú školu chodiš a atď.
Si dospelá, máš možnosť si vybrať. Tie dve kvázi najlepšie kamošky asi neboli až tak najlepšie ako sa tvárili alebo ich niečo zmenilo možno ťá závisť.
Kamoši ktorí ti spôsobujú plač a slzy niesú tvoji kamoši. Toto si kamaráti nerobia! Skutoční kamaráti si pomáhajú, nie ubližujú!