Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zabuchnuta do kolegu

imhoimhovic

whisper ty hypotekova kralovna z drevovyroby co tu vsetkych vzdy zdrbava aj teba by uz konecne mal nejaky opret nech si neni taka negativna stale :-)

WHISPER

len si nenamýšlaj... ja mam okolo seba dosť chlapov, je pravda že ked sa vyskytne nejaký vš tak ten ku nám ani nejde, baví sa so "svojimi"
ale to že sa niekto "vie správať" by malo byť samozrejmosťou a nie niečím výnímočným..

aj ked v dnešnej dobe je to žial výnimočnosť,

no to neznamená že ten dotyčný je z teba hotový, len za to že sa správa normálne...možno by ta chcel max. tak oprieť.. ale tam to končí...

WHISPER

LAXMI :-D :-D nechcela som napísať že z toho chlapa tečie, lebo "svrbenie kundy" znie krajšie.. :-D
alebo stúpa vlhkosť...

nech to nazveme akokoľvek, láska to nie je....

1hriesna1

uzasny chlap je preto lebo sa vie skvelo chovat..hoci je len obycajny chalan...pomoze mi je pozorny... prihovori sa mi .... ostatny chlapi s firmy maju vysoke skoly a nevedia byt vobec gavalieri... proste hroza...ale on je iny....

WHISPER

presne ako píše LAXMI ...

ja som mala v každej robote takeho chlapa ktorý by stál za hriech...
no ale ja do roboty chodím pracovať a ešte ked navyše je dotyčný zadaný, ženaty...

treba si nechať zájsť chuť... to svrbenie v gaťkách ťa časom prejde..
lebo ver tomu že o inom to ani neni...

LAXMI

Pozerate po sebe a z toho si zistila, ze je uzasny chlap?

Ak by si sa mu pacila aj ty, tak by sa s tebou zblizil uz davno. Tieto vztahy na pracovisku stoja za prd. Do prace sa chodi pracovat a nie cumiet po kolegovi a zblizovat sa s nim.