Nebaví ma cestovanie

Príspevok v téme: Nebaví ma cestovanie
Unknown026

Mám tento problém už dlhšie, jednoducho sa mi nechce chodiť na žiadne výlety, ani dovolenky, necítim súrnu potrebu cestovať do rôznych neznámych krajín, ako to má dnes vo zvyku množstvo mladých ľudí, cestovanie ako také ma akosi neláka, neviem si to užiť, som v neustálom strese. Som ešte mladé dievča a ľudia v mojom veku to nevedia pochopiť, zvyčajne na mňa v tomto smere hľadia ako na nejakú čudáčku. Sama tomu nechápem, nechcem byť taká, no nechcem sa ani zbytočne nútiť do vecí, ktoré mi neprinášajú radosť a duševne ma nenapĺňajú. Doposiaľ som ešte nestretla podobne zmýšľajúceho mladého človeka a tým pádom neviem, čo si mám o tom myslieť. Som nejakým spôsobom vadná, lebo ja už naozaj neviem...

Unknown026

Ďakujem vám teda veľmi pekne za rady, obzvlášť tebe, smallball. Fakt som už prestávala veriť, že sa v tejto dobe nájde človek, čo má na to podobný názor, ako ja.

PS: tiež mám 15 ;)

ChcemCestovat

Ako ti je dobre. Ja by som rada chcela niekam cestovať. S rodinou nikam nechodíme. Celé prázdniny som len doma. A ja by som tak sada išla niekam do zahraničia.
Bola som 3x mimo Slovenska a aj to len z tanečného krúžku, no aspoň niečo.

smallball

Z toho si nic nerob . vsetci sme v niecom niekedy vadni.
Ja mam 15 a tiez ma nebavi cestovanie. Zatial to v mojom okoli nikto moc neriesi ale rodina ma trocha problem.. Inak sa s tym da v pohode zit.. Netrap sa kvoli tomu ;) rob to co ta ozaj bavi