Chráňte sa - toto sú najčastejšie letné riziká a ich prevencia

Táto diskusia patrí k článku: Chráňte sa - toto sú najčastejšie letné riziká a ich prevencia
Chráňte sa - toto sú najčastejšie letné riziká a ich prevencia

Ach, leto! Kto by nemal rád dlhé slnečné dni, voňavé opekanie na dvore či v záhradke, prechádzky po pláži? Isté však je, že naozaj nikto nemá rád, keď sa počas týchto dní zraní alebo ochorie. Preto vám teraz ponúkame nášho sprievodcu letnými rizikami, ktorý je návodom na to, ako po celé leto zostať v bezpečí a bez starostí.

Renikaa

Práve preto si nechcem písať s niakými tými predajcami lebo potom mi bude blbé si od nich nič nekupovať :D Ale s tou sezónou to je pravda ceny by mohli ísť pekne dole a toto leto sa už bez toho zaobídeme tak aspoň viem že mám viac času na hľadanie :D

danasova

Petron to mas asi pravdu s tym ze mozu ist ceny dolu zas mame kryty bazen cize sezona apson pre nas nekonci letom :D Renikaaa ak mas problem s anglictinou tak skus sa aj na strankach predavajucich opytat mne dnes kamaratka poradila sa opytat na toprobot.sk kde ich maju ze nech oni poradia jej radili pri kosacke tak asi im tiez napisem aj ked mame vyhlaidnuty ten vysavac odinakial :D snad sa nenahnevaju ale zas keby dali nejaku zlavicku tak by som pouvazovala :D

Petron

Na vasom mieste pockam este a mozno kupim v zime ked mozno klesne cena teraz uz je aj tak koniec sezony bazenov tak naco?

Renikaaa

Do angličny by som sa ja nerada púšťala maximálne ka by to malo obrázky :D A nič slovenské? To je škoda, ale aj tak ďakujem :) Ak sa rozhodnete napíšeš mi prosím aký ste zobrali?

danasova

to je jasne ze mala polozka to nie je :) zas ked si to zosumarizujem tak najviac sa mi pozdavali od Zodiacu a Dophinu, skus sa na ne popozerat ja som hlavne pozerala videa tam je tych recenzii viac a ked vies po anglicky tak si to tiez rychlo najdes :) najdolezitejsie co asi potrebujes je vybrat si vysavac na velkost bazena aky mas a potom mozno ci cisti aj schody alebo len rovne povrchy atd.

Renikaaa

Za posledné dni som hľadala viac info tiež ale nič poriadne som popravde nenašla čo by nám s výberom pomohlo načo sa pozerať čo je dobré čo je pravé zlé. Nie je to lacná vec a nechcela by som za to vyhodiť zbytočne veľa peňazí ak sa nájde aj nieoč lacnejšie čo urobí to isté ako drahšie.

danasova

tak nie som jedina co asi vaha nad tym :D uz som pozerala asi vsetky fora o nich co boli vsade a ze este tu to skusim :D ale inak co som podozvedala tak ano, malo by to byt lepsie len zas stale potrebujes aj chemiu k tomu aby sa to poriadne vycistilo a ta ti tie bakterie zlikviduje

Renikaaa

Nemáte prosím niekto skúsenosť s vysávačom pre bazény? Odstraňuje nečistoty lepšie ako bežné umývanie? Je bezpečný?