Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pečeň ,bolesť.

Príspevok v téme: Pečeň ,bolesť.
Jan x

Dobrý deň. Bolí ma tam kde je pečeň ale ked si tlačím na pečeň tak tam necítim bolesť ,je to ako by ma bolela pečeň z druhej strany od chrbta alebo je to niečo iné medzi pečeňou a chrbtom .Pomáha mi citron a klinček, pijem vývar,vlani som to mal zapálené-boľavé od pečene až po ľadviny v takej dlžke a tiež mi pomohol klinček ale stále to cítim.Mohlo by to byť aj črevo?

Jan x

Vylúčil som mliečne bielkoviny ,takú žlčníkovú dietu ,a hned ma to prestalo bolieť na druhý deň,ešte to mám trochu citlivé.Najviac mi uškodila asi káva,trochu pivka a hlt vínka.Mám čaj na pečeň a žlčník ,skúšam zázvor,viac chleba,sacharidov ,skúsim aj tie kvapky.Dúfam že nemám kamene ,bol som na preventívnej prehliadke pred 1,5 rokom a nič len mám vraj nejaké výstupky na pečeni ale CT nič závažné neodhalilo .Už vlani takto v lete ma to bolelo ešte viac a trochu ma to pobolieva po celý rok .Ja si len popíjam kávu,pivo, víno a veľa syrov a mlieka,veľa masla,všetko nevhodné potraviny.Takže žlčník to ma nenapadlo.Držím nízkosacharidovú dietu,schudol som 5kilov za mesiac ale to je nevhodné na žlčník ,musím pridať viac sacharidov.

zlcnikar

Ak si dáš ráno kávu a cez deň viac ako jedno pivo a máš nábeh na kamene, tak to máš takmer isté. Skús voľnopredajné kvapky Cholagol podľa návodu, ale riešiť to treba tak či tak u odborníka. Diéta by mala byť bez tukov a bez drobných zrniečok - orieškov, maku, slnečnice, celozrnného pečiva, kysnutého a hlavne bez alkoholu...

jan x

žlčník ,to by ma nenapadlo a ešte držím nízkosacharidovú dietu jem veľa mliečnych bielkovín a veľa masla to nebude asi vhodné aj vlani som to mal takto v lete to budem mať asi z kávy a piva a vína.

zlcnikar

Máš podráždený žlčník, musíš ísť k lekárovi, či nemáš kamene, a treba to riešiť. Prinajmenšom diéta.