Ahoj,
Rozpoviem Vám ako to mám a skúste mi napísať, čo by ste robili vy...
Bývam s partnerom, starám sa mu o deti, ktoré má zverené do opatery, som doma už 2 a pol roka, presne preto, pretože potreboval nonstop dozor, varenie, upratovanie... Okrem starostlivosti o deti som cely svoj život svoje túžby posunula na posledné miesto, partner je starší, kvôli jeho obcasnemu zdravotnému stavu spolu nežijeme intímne, nepočítam tie dva razy za ten celý čas, celú tú dobu varím, som s jeho deťmi nonstop, nemôžem ísť nikam, pretože ich nemám kde nechať, upratujem... Snažím sa, ale po pravde po dnešnom výstupe mam pocit, že s ním asi ani nechcem byť, je to chladný typ človeka, čo ma mrzí, vôbec neprihliada na to ako sa môžem cítiť, myslím, že ma berie skôr ako slúžku a opatrovateľku, nemáme ideálny vzťah i keď by som si to želala... Premýšľam, či samú seba týmto netrápim, on je o 25 starší, ja mam 29 a dnes mi vynadal a šiel do vedľajšej izby, len mi urobil nervy, lebo sám bol nervózny zo svojich záležitosti a tak si to vybil na mne, ale prečo by som ja mala toto tolerovať??? Ako partnerka som ho nikdy nepodviedla, čo sa čudujem aká som sprostá, som zdravá žena a takto sa obmedzujem kvôli chlapovi, ktorý to má asi aj v paži, veď už má odžité..... Je to nefér voči mne, deti sú na mňa veľmi naviazané, čo je logické, ale moje myšlienky čím ďalej, tým viac smerujú k rozchodu, myslím si že mám právo na vyvážený a zdravý vzťah, bohužiaľ pre neho, keď si to neuvedomuje, na verejnosti stále pozerá po iných, vraj nie ako na ženy, ale celkovo dačo hodnotí.... Akože jasne ja hlúpučká mu zožeriem všetko, prosím Vás, odišli by ste z takého vzťahu aj keď sú v ňom deti, síce nie moje, ja viem, že si poviete preboha prečo takého starého, ale ja som ho mala rada, to sa všetko týmito negatívnymi vecami stráca a až po spoločnom žití som zistila ako čo je, ako človek je inteligentný, na úrovni, ale ako partner pre ženu, to je hotový trest darmo ma financie, ženy pri nom v podstate trpia, lebo čo sa týka citov je to bod mrazu... Realita ma dostihla a ja som na vážkach i keď niekde tam hlboko som už dávno rozhodnutá, ale zaujíma či by ste obetovali čas na takýto "vzťah", za reakcie ďakujem
Vyjadrite sa, čo ak by ste boli na mojom mieste???
A on ma jak stare deti? V jeho veku by uz mal mat dospele. Ci kratko pred tebou nabuchal nejaku inu mladu pipku a aby nemusel platit vyzivne urobil z nej psychopatku a deti jej zobral? A k nim si nasiel sluzku? Ci jak to mam chapat?
Nie, v comsi takom co opisujes by nezotrvaval nikto, ale mozno to tu takymto sposobom podavas len preto, aby si nabrala silu na odchod. Tvoj zivot-tvoja volba.
Vieš čo, zostaň s ním, je to dobrý partner a máte zdravý vzťah. Už len kvôli tým jeho deťom.
Ale niee, robím si srandu. :-) To snáď nemyslíš vážne, čo si myslíš, že by každý robil keby bol na tvojom mieste?! Ja by som si asi hodila slučku. Alebo odišla.
Mas najvyssi cas, aby si sa s nim rozisla a nasla si seberovneho, vekovo primeraneho a HLAVNE BEZDETNEHO. S ktorym budete mat spolocne deti a to uz bude ine. Tento ti decko neurobi, ma ta len za sluzku a opatrovatelku, vsak to sama pises. A co si myslis, preco je asi s detmi sam? Myslis si, ze je pravda vsetko to negativne, co ti povedal o byvalej? Nieco mozno malo ano, ale never tomu, ze vsetko. Ber to tak - a u vsetkych rozvedenych alebo rozidenych to tak mozes brat - ze pre nieco asi zena od neho odisla, ze nejaky dovod asi mala, ked odisla. Asi taky isty ako aj ty, ked odides. Nech si potom najde opatrovatelku pre deti, ked ma financie a na cudzieho cloveka, cize na opatrovatelku, ktora nanho ako na chlapa ani nekukne, si nebude tolko dovolovat ako si dovoluje na teba. Tej bude moct akurat tak len platit a dakovat, nic viac. Ukaze stipku drzosti, opatrovatelka sa zoberie a odide.
Ahoj, ja sa zdržím komentárov typu že si s ním pre prachy, je to jedno. Moja rada je Utekaj Utekaj čo najďalej.. On ťa bude takto zneužívať, budeš trpieť dovtedy až kým nezmeškáš šancu mať vlastné deti s milujúcim manželom. A myslím si že časom to bude ešte horšie a budeš si hlavu búchať lebo zostaneš sama osamelá nešťastná. Utekaj a hladaj si niekoho seberovného s kým to bude mať aj nejaký zmysel... v 29 sa takto ničiť a ponižovať, tak trochu ťa nerozumiem.. máš prežívať najkrajšie obdobie, budovať si kariéru, zakladať rodinu a nie sa starať o decká starcovi čo na teba kašle.
Sa nedalo dočítať ani do konca. CHlapom sa nadáva, že rozmýšlaju vtakom ale čím si rozmýšlala ty? Starať sa o cudzie decka chlapovy čo može byť moj tatko? Neviem kde si podela rozum ale maš len dve možnosti 1. zbaliť si v tomto okamihu kufre a isť čo najdalej a 2. zobrať povrázek a hodiť si to, lebo ak ostaneš a budeš takto dalej existovať tak potom nemaš všetkych pohromade a skončíš tak či tak v izbičke s bielimi stenami.
A takto to dopadne, ked niektore zeny zacitia vonu penazi... ale to casom opadne a zistite ze ste so starym dedkom ktory pozera po inych mladsich, pretoze aj ty uz zachvilu budes stara a mozno ze ho lakaju uz mladsie... neviem na co pozerate pri tychto vztahoch..ako je mi jasne ze na peniaze to je hlavna rola ale to dalsie? To radsej budes robit otroka staremu debilovi co by ti mohol byt otcom, len aby ti kupil kabelku?(obrazne) a nehambis sa za to ked s nim ides na verejnost? Nepozeraju an teba ludia? Ale vlastne je to normalne teraz uz je vela takych ako si ty ;))
Mali by sem pridat button Ferihitka. S moznostou kliknut ku kazdemu ptispevku.