Dobry den,
chcela by som sa s Vami porozpravat o mojom probleme. Spociva v tom, ze sama niesom velmi komunikativny typ cloveka, pravdu povediac, komunikujem len s tymi ktorych poznam, nemam rada ani otazky typu preco som tak ticho a podobne veci. Sama mam z toho akoby vycitky svedomia preco prave ja musim byt taka, atd.. a preto ma davaju ku dnu take otazky ktore pocuvam dost casto. V poslednej dobe som sa zalubila do kamarata ktoreho poznam dost dlhu dobu, vraj to bolo obojstranne. No z nicoho nic jednoducho sa na mna "vykaslal" a momentalne ma niekoho ineho. Velmi ma to zaraza ku dnu, prislo to necakane, mam chut si ublizit, vo vnutri ma to zviera.
Potrebujem pomoc, budem vdacna za odpoved
Prosím o radu
ahoj majuska ako keby o sebe citam ja som taka ista tiez s kym sa dobre poznam s tym sa porozpravam ale pri cudzich ludoch si drzim odstup. ale ja som taka koli tomu ze som bola niekedy az moc otvorena a potom vedela cela firma alebo spoluziaci o tom ake mam problemy a moje sukromne veci... ja mam tiez radsej ludi co nepovedia vsetko ako na tacke lebo tie drbny co o vsetkych vsetko vedia najviac ohovaraju a robia zle. Na toho chlapa sa vykasli este ich stretnes :)
Akoze co tym vyriesis ked si ublizis ??? Myslis toto naozaj fakt vazne ?
Mala by si sa spametat , nevazis si zdravie a ides sa pomaly rezat a neviem co este robit kvoli nejakemu chalanovi.Dievca ty by si mala nachvilku ist do afriky alebo na detsku onkologiu a tam by si uvidela tie tazke osudy detí a fakt neverim ze po tom vsetkom by si sa este zacala utapat v tych tvojich zbytocnych problemov co sa ani problemy nazvat nedaju .
Podla mna ten chalan sa nevykaslal na teba kvoli tomu(ak ti to teda nepovedal) a ak hej tak to je tedq dobry debil a nevyzrety. Ja mam vela kamaratov aj znamych co maju radi take zeny. Lebo taka zena neposobi ani moc ze uzavrete ale je to elegantne, nepovie kade komu hocico, v spolocnosti sa vie spravat. Vie co sa kde patri. Ja by som si z toho nic nerobila, este pride ten pravy. On mozno nemal taku povahu ze by bol s takou zenou ako si ty. Asi sa potrebuje zbytocne vykecavat vies. Ale ak si na tom velmi zle, ze nikdy nic nepovies a len pozeras smutne do steny, ked si v spolocnosti ludi ktorych nepoznas, tak to moze vyzerat dost blbo, aj pre tych ludi to musi byt cudne, ze preco si len stale ticho. Skus sa uvolnit ked si niekde, normalne zacni konverzaciu. A ak sa bojis, tak sa iba zapajaj. Ver mi, na zaciatkoch ti to moze byt proti srsti, ale cim viac budes v takejto spolocnosti, tym viac si na to zvyknes:) drzim palce
Máš chuť si ublížiť? Však jemu by si mala ublížiť a nie sebe, čo si sa s koňom zrazila? Haló? Čo sa týka toho ostatného balastu, tak to máš preto, lebo potrebuješ ešte čas, aby si na niektoré veci vyzrela, ale to si pls. nevyčítaj, lebo nemáš čo. Aj víno musí najprv vyzrieť, aby bolo dobré. Si zober len taký Tokaj, však to už je aká pochutina:-)