Dobrý večer, chcela by som sa opýtať či nemáte niekto podobne skúsenosti alebo niečo o tom neviete. Už pred 3 dňami má pichalo pod pravým rebrom to ma preslo ale tá bolesť sa premiestnila na kríže tak že ledva chodím a keď stojím naň nohách viac ako 5 minút musím si sadnúť lebo nevladzem. Merala som si aj teplotu mám 38,6 strašne má boli hlava. Nemôžem nič jesť dnes som do seba natlacila iba tanier polievky lebo keď sa iba napijem napína mám na zvracanie no nezvraciam, mám 15 a neviem čím by to mohlo byt vyvolané povodne som si myslela že som len nachladla tak som si spravila repikovy kúpeľ ktorý nepomohol absolútne na nič :(
Prosím pomoc !
Za mamou ísť nemôžem lebo teraz nemá čas ísť so mnou k doktorke byvame mimo mesta :)) teraz som Malackách teplotu 38,9 tak neviem kríže ma nebolia tak ako prvé 3 dni a kramami to nebude keďže som po, neviem čo mám čakať od toho
Mozes mas aj nieco s ladvinami. Ja by som to nepodcenovala a este k tomu ked mas teplotu uz vobec nie. Popytaj sa maminy, mozno ze bude nieco vediet. A chod k lekarovi, nepresuvaj to, kym to prejde. Lebo nevies co to moze byt a moze sa ti to zhorsit casom.
Maminu si sa nepýtala?
Nemôžeš dostať náhodou menštruáciu v najbližšej dobe?