Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šupinatý ekzém v hlave

Príspevok v téme: Šupinatý ekzém v hlave
Ekzem

Dobrý deň, už viac ako rok ma trápia šupiny v hlave a vo vlasoch. Moje návštevy u kožnej sú na dennom poriadku, psoriázu vylúčila atopic som už od detstva..skúšala som už všetko a bez výsledkov..šampóny od výmyslu sveta, od obyčajného žihľavového, brezového cez dechtový šampón po tie drahšie značky ako je bioderma vichy la roche atď. (kt. mi mimochodom doktorka najradšej odporúčala a doslova ma zavalovala rôznymi letáčikmi spomínaných značiek) po poslednej návšteve keď mi povedala, že sa s tým musím naučiť žiť tam už pravdepodobne nezavítam. Pokožka na mojej hlave je stále rovnako šupinatá niekedy viac niekedy menej, niekedy začervenaná niekedy len šupiny. Ložiská mi lemujú čelo, tiež temeno hlavy. Hlava ma svrbí, a vlasy stále viac padajú. Prosím o radu ak má niekto podobnú skúsenosť.

Ďakujem

Lennyx

nerozmyslala si nad tym zeby to bol ekzem ? mne pomohli doplnky vyzivy od protopanu s laktobacilom a omega kyselinami a supinky mi do mesiaca zmizli

Mesačný princ

Vyskúšaj to, čo ti radí kabel a ak by nepomohlo skús aj tú Dolivu, ktorú som ti poradil.

Ak sa nezlepší, tak to chce skôr lepšieho lekára a liečbu zvnútra.

Kejty1805

Ďakujem za rady. Vlasy nemám dlhé práve naopak stále mám len jednu dĺžku a to po plecia nerastú mi, resp. rastú ale mám ich také jemné že sa mi hneď polámu.
Ricinový olej som skúšala presne v kombinácii s kokosovým, robila som si také kúry a aj tak som sa toho nezbavila :-(

WHISPER

a ricinovy olej si skušala? je aj sučastou mastí od Dr.
kupiš v lekárni 2dcl- 4€ zmiesat s kokosovym a vmasirovat do pokozky a nechat posobiť hodinu...
pred kazdym umyvanim vlasov,
ak ti nevyhovuje ziaden sampon skus kuknut stranku mannamydla.sk
ja uz dlho rozmyslam ze si objednam na skusku...

kabel

seboroická dermatitída
skúšala si Clobex šampón v kombinácii s antimykotickým šampónom typu Nizoral, Stieprox a podobne?

Mesačný princ

Môže to byť dĺžkou vlasov. Niekedy robia dlhšie podobné problémy.

Poradím ti ostrihať si vlasy na taký krátky strih a skúsiť Dolivu - šampón.

Len vyskúšaj a uvidíš