Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozišla som sa s priatelom a stále na ňho myslím

Príspevok v téme: Rozišla som sa s priatelom a stále na ňho myslím
Niktonikohonic

Dobrý deň, chcela som sa poradiť, čo mám robiť :( mala som 2 ročný vzťah s mojim vysnivanym chlapom, mal všetky vlastnosti ktoré som na mužoch vždy milovala.. osud však nedoprial a bohužial jeho bývalka nebola len jeho "kamarátka na občasný pokec" ... od nášho rozchodu ubehol rok, a ja na neho nemôžem stále zabudnúť, je to normálne? Aby som na neho dennodenne myslela, skúšala som už aj nadviazat vztah s druhým mužom ale ja sa na druhého proste už nemôžem ani pozrieť!! Akoby vo mne niečo zomrelo a ja som sa úplne zmenila akosi už neverim nikomu prišla som o dlhoročných kamarátov, vážne neviem čo robiť... každý jeden deň spominam na chvíle prežité s ním od úplného zoznamenia, vždy mi vyhŕknu slzy.. nechcela by som s ním však už nikdy byť ale no strašne mi chýba nerozumiem sama sebe.. ako na neho zabudnúť? :(

pozri

Asi nebol az tak vysnivany, ked si si behom roka po rozchode stihla najst ineho a snazis sa nanho zabudnut. Pri inom nanho tazko zabudnes, zvlast ked islo o zradu.
Myslis nanho najskor iba preto, ze ta bolest zo zrady este nepominula, tak si ju "liecis" snivanim o peknych chvilach v ramci minulosti....snivat ale mozes len osamote, nie v pritomnosti ineho muza. Iny muz totiz posobi ako rusivy element a znemozni ti "zahojit sa". Takze ta to zakonite taha do samoty, lebo len v nej sa mozes uzdravit, preto si prerusila aj kontakt s kamaratmi.
Ked toto cele pochopis, mozno si porozumies trosku viac.

jtm

Tu pomoze len cas. Nic ine. Niekto potrebuje viac casu vyrovnat sa s rozchodom a niekto menej. Ty asi potrebujes viac. Uvidis, dobre bude. Raz, v buducnosti, mozno ze po rokoch, ale raz predsa. On bol hajzel, ked bol buchnuty do inej, tak naco sa vlacil s tebou ? Aby ti zlomil srdce a to sa mu dokonale podarilo. Tu by mala zvitazit tvoja hrdost a minimalne si ho vymaz zo socialnych sieti a z telefonu a nech uz pre teba neexistuje a radsej sa mu vyhybaj, jak sa len da. Inac sa bude nadalej s tebou zahravat jak macka s mysou a podvadzat ta so vsetkymi byvalymi, este ta niecim nakazi, fuj, ruky prec od takeho. Raz stretnes lepsieho, ale budes si musiet nejaky cas pockat.

helgaJ

Ze by dovolenka?
Z nestastnej lasky sa neumiera a ked tam nie su deti, tak uz vobec nie.
Podla mna dovolenka, ved uz sama tvrdis, ze s nim nechces byt.
Ja by som isla do Tatier, ale ak mas peniazky a rada vodu tak skus
cosi exkluzivnejsie.
Este ti prezradim, ze ak niekoho naozaj milujes a ten clovek este zije, tak
si nic nestratila. Prave naopak.