Kde predávajú štuple do uší proti hluku?

Príspevok v téme: Kde predávajú štuple do uší proti hluku?
stuplikova

Vie mi niekto poradiť kde môžem kúpiť štuple do uší - v akej predajni? Hľadám už niekoľko týždňov, všade mi povedia, že tento sortiment nemajú. Môj manžel strašne chrápe, už som zúfalá. A keď ho poprosím aby išiel spať do inej izby, urazí sa. Ale ja už nevládzem, som chronicky nevyspatá a musím chodiť do práce.
Ak viete poraďte mi aj aké štuple sú najlepšie, ktoré najviac tlmia zvuk. Ďakujem.

Bubliii

A to máte v meste iba jednu lekáreň? Ja som doteraz vždy kupovala v lekárni.. ale aj ten obchod s prac.pomockami je dobrý nápad.. ja bez štuplov už nefungujem - manželovo chrápanie (aj keď už rokmi trošku znesiteľnejšie) + hluk zvonku (bývame pri hlavne, takže každý bus či auto počujeme)..

Chlapec0dVedla

Stuplikova - Take tie bezne stuple do usi kupis napr v pracovnych odevoch lekarni atd. Lenze tieto stuple zvatsa likviduju vysoke frekvencie a chrapanie prebieha v nizkom pasme.:P Skorej by som skusil toto www.gear4music.sk

Zaujimave by mohlo byt skusit zavolat odbornika ako napr Zalana Schustera a odmerat priatelove chrapanie a podla toho zvolit basove paste ktore by ti mohli o hodne vedla decibelov znizit hlucnost jeho chrapania ak ovsem spite v holej miestnosti kde sa to este znasobuje (toto ber len ako take scifi aj ked to podla mna moze fungovat :P).

Tichu noc prajem.:P

Mesačný princ

Ak nepomôžu štuple, tak si kúpte oddelené postele a ak pôjdete spať, tak si medzi ne zasuňte takýto panel

www.obifon.sk

Mesačný princ

Každá lekáreň by ich mala mať okrem asi Dr. Max :D Tam nemajú skoro nič :D

Ak nemajú v lekárni, tak skús niektorý internetový obchod

www.earplugs.sk

Adden

Ahoj stuplik, predavaju to v lekarni. Aspon ja to kupujem v lekarni v krajine, kde zijem. Ale sklamem ta, na chrapanie hned vedla teba je to slaby prostriedok. Oddelene spalne su v pohode riesenie, nechapem, preco s tym ma niekto problem, ak je na to objektivny dovod. Kvalita spanku je nadradena spolocenskym normam. Aj jesitnosti.