Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pači sa mi niekto iný

Príspevok v téme: Pači sa mi niekto iný
LilianMarlova

Ahojte. Mam 14 rokov. Už asi rok chodím s jedným chlapcom ale myslim si,že v poslednej dobe to dosť padá ku dnu. Stále sa hádame pre maličkosti a necitim sa s nim už tak dobre ako predtým na začiatku. K tomu sa mi ešte páči jeden iný chlapec :( neviem na nho prestať myslieť. Možno to je iba chvílkove,neviem,ale mám pocit že s ním už nechcem byť. Stále ma k nemu niečo pritahuje ale uz nie tak ako vtedy. Nebaví ma to s ním je proste iný.čo mam robiť? Rozisť sa s nim? Alebo to nejako vyriesit

Lemalanina

Načo budeš s niekym koho neľubiš?Myslim si,ze keby si toho svojho frajera ľubila tak nevahaš ani sekundu.Ja na tvojom mieste by som to ukončila..načo ho trapiť ďalej a neskor to bude bolieť ešte viac. Rozchod je veľmi silny emocionálny zážitok a každý si tým musel prejsť. Hlavne dbaj na to aby si mu to všetko dôkladne vysvetlila.Aj keby to znamenalo že nebudeš s tym chalanom ktorý sa ti pači,tak radšej počkaj na niekoho,na koho sa oplatí čakať. Pri ktorom budeš mať motýliky v bruchu,pri kt. sa budeš citiť skvele, tak,že nebudeš myslieť na iných a ani na sekundu nezaváhaš že ho už nemiluješ. Na každeho čaka niekde pravá laska len ty ju musiš najsť. Veľa štastia