ahojte chcem sa opytat kedy vas partner/ka predstavili rodicom
kedy vas predstavil rodicom
no mna asi po dvoch tyzdnoch.. proslo to tak spontanne... kedze ziju v Irsku a sem chodia tak 2x do roka a akurat tu boli tak ma s nimi vzal na veceru. Ale nestaraju sa, su daleko :D
mna priatel jeho rodicom po roku, ja jeho este nie ani sa nechystam- nemame velmi dobre vztahy v rodine, nechcem do nich miesat priatela a viem veci zariadit aj bez toho... vsetky strany su zatial spokojne... :) a ti predtym, mala som uz aj vztah, kde sa zoznamili hned po par mesiacoch, aj ja s jeho aj on s nasimi, a uz aj 1,5r vztah kedy sa nikto s nikym nestretol :D ide len o to, ake mas vztahy so svojou rodinou, ako ich chces zatiahnut do svojho sukromia, a tiez ako si vies veci naplanovat a vyriesit... konaj podla toho, ako sa citis, nikto by ta nemal nutit do toho, aby si ich zoznamila s priatelom atd
Asi po pol roku
Bud rada kym ta nepredstavi. Potom sa zacnu do vas starat a nebude sa im pacit na nom, ci na tebo, to a hento. Kym ta predstavi, mali by ste mat uz pevne zaklady vztahu, ale aj tak to zamava a mozno to aj ustojite.
Ja uz ani neviem prislo to tak spontanne..ale kazdy to ma inak...
2-3 mesiace, ani presne neviem.
no mna priatel cca po roku znamosti