Rodina nas sudi ze sa pri sexe chranime

Príspevok v téme: Rodina nas sudi ze sa pri sexe chranime
Nikol-3

Ahojte. Uz som tu dnes pisala ale asi som to nejako zle odoslala a prispevok sa neulozil....tak teda ide o to ze spolu s priatelom sme asi uz 2 roky a chceli sme zacat sexualne zit. On ma 22 a ja 20 r. No a kedze este nie sme pripraveni na deti samozrejme sa chranime.Uzivam antikoncepciu...a tu je ten problem. Cela moja rodina ma sudi vraj je velky hriech pouzivat ochranu a ze ked nie sme pripraveni mat deti nemame mat sex...robia na nas natlak. Je to normalne?

a_dr1a

Nikol. Ja nejdem rozoberat vas vek, co sa tyka vztahu sexu ai. Ale odkial tvoja rodina vie, ze uz spolu sexualne zijete? To sa im akoze spovedas, ci?
A okrem hak pouzivajte aj ine (kondom ai) ochranne prostriedky, lebo nic nie je 100%

kkkkk

Ak môžem z akej početnej rodiny pochádzaš? Ak máš 8-10 súrodencov, tak má rodina pravdu, áno je to veľký hriech.
Ak ste dvaja-traja súrodenci, tak sa U rodičov/starých rodičov konal dobrovoľne a s plným vedomím ťažký "hriech", pretože aj v manželstve je povolený sex len za účelom plodenia detí. Všetko musí skončiť tam kde má, inak sa jedná o tzv. ťažký hriech. Áno je povolená ochrana - plodné/neplodné dni, lenže je to deravá ochrana a s touto bio - ochranou do 40tky splodíte min 8 detí. Kto je bez viny, hoďte do nich kameňom.