Ahojte. Uz som tu dnes pisala ale asi som to nejako zle odoslala a prispevok sa neulozil....tak teda ide o to ze spolu s priatelom sme asi uz 2 roky a chceli sme zacat sexualne zit. On ma 22 a ja 20 r. No a kedze este nie sme pripraveni na deti samozrejme sa chranime.Uzivam antikoncepciu...a tu je ten problem. Cela moja rodina ma sudi vraj je velky hriech pouzivat ochranu a ze ked nie sme pripraveni mat deti nemame mat sex...robia na nas natlak. Je to normalne?
Rodina nas sudi ze sa pri sexe chranime
Nikol. Ja nejdem rozoberat vas vek, co sa tyka vztahu sexu ai. Ale odkial tvoja rodina vie, ze uz spolu sexualne zijete? To sa im akoze spovedas, ci?
A okrem hak pouzivajte aj ine (kondom ai) ochranne prostriedky, lebo nic nie je 100%
Ak môžem z akej početnej rodiny pochádzaš? Ak máš 8-10 súrodencov, tak má rodina pravdu, áno je to veľký hriech.
Ak ste dvaja-traja súrodenci, tak sa U rodičov/starých rodičov konal dobrovoľne a s plným vedomím ťažký "hriech", pretože aj v manželstve je povolený sex len za účelom plodenia detí. Všetko musí skončiť tam kde má, inak sa jedná o tzv. ťažký hriech. Áno je povolená ochrana - plodné/neplodné dni, lenže je to deravá ochrana a s touto bio - ochranou do 40tky splodíte min 8 detí. Kto je bez viny, hoďte do nich kameňom.
Pozri sem:
www.zdravie.sk
Ahoj, nie je to normálne. A do ktorého ženského časopisu pôjdu odpovede na túto vymyslenú tému?