Vzťahy na pracovisku

Príspevok v téme: Vzťahy na pracovisku
sunflower4

Ahojte, všetci to dobre poznáte, keď je na pracovisku všetko Ok, žiadne hádky. Ale prišiel moment; kedy kolegyňa vybuchla a začala po mne vrieskat. Ja som len ticho stala (v tom šoku som nevedela ako reagovať). Problém je ten, že teraz mám voči nej neskutočnú averziu, nemôžem ju ani cítiť. Aj keď som inteligentný človek, tak fakt neviem ako teraz. Som nútená s nou pracovať, aj keď som pozíciou vyššie ako ona. Čo robiť? Ako sa teraz správať ? Vždy som si myslela, že s každým dobre vychádzam a keď je problém, dá sa o tom porozprávať. Ale tak v tomto prípade to asi neplatí.

helgaJ

Mrzi ma to, ale zase len musim odporucat psychologa, ci psychoanalytika.
Snad mate dost penazi objednat sa k niekomu. Tuto je potrebna asi aj
hlbsia analyza problemu, co sa na fore neda.
Mam skusenost, ze stacia 2 nanajvys 3 sedenia u odbornika, ktory na problem
pozrie
s odstupom. Dnes je ich ako maku, ale najdete ... Forum na toto nestaci,
verte mi.

A_xd

4WD... čo tak porozmýšľať o tom, že každý prežíva svoje emócie inak? Niekto nad situáciou mávne rukou a niekto je citlivejší a trápi sa aj nad vecami, nad ktorými iní ľudia nie. Odpustila by som si tento hanlivý komentár, špeciálne bod 3, ktorý svedčí o inteligencii niekoho iného.

LAXMI... Súhlasím s tvrdením, že ženský kolektív je smrť. Ale k tým mladým babám... keď som nastúpila po prvej VŠ do práce, tak som potrebovala len niečo vyše piatich rokov ako by som sa vo svojej profesii vyšvihla na vrchoch. Podotýkam, že som k tomu nepotrebovala konexie a ani som niekomu nezohrievala posteľ. Prosím Vás, nehádžte všetkých mladých do jedného vreca, špeciálne nie tých, ktorí na sebe tvrdo pracujú, ďalej sa vzdelávajú, rešpektujú ostatných v kolektíve a chcú to tak robiť aj v budúcnosti.

Sunflower4... treba sa obrniť voči takým ľuďom a držať si nervy na uzde. Inak to nepôjde. Žiaľ, nájsť dnes dobrý kolektív je ako hľadať ihlu v kope sena.

LAXMI

Zensky kolektiv je smrt.

Netreba prijimat mlade baby, tie sa nevedia spravat na pracovisku, su drze a nerespektuju autority, nadriadenych.
Treba uprednostnit zeny v strednom veku, najlepsie taku, ktora dlhsie nevie zohnat pracu. Taka si ju bude vazit a bude sa spravat nornalne.

horizont

ved toto sa deje v kazdej praci, nic nove pod slnkom
Najma zenske kolektivy su najhorsie co sa tyka vztahov..
Ohovaracky, klebety, hadky, zavist, nenavist....

Lejla5

viem si predstaviť o čom tu píšeš, ja som prijala pod seba kolegynu na pohovore milá baba,si hovorím, berieme, super, kým neprešiel čas a ona nepohne ničím, bola som na nervy, ledva sme sa bavili, šéf ju nechcel vyhodiť, po pol roku od nástupu sme mali incident, dala som jej prácu, ona že prečo to musí robiť ona? to bola moja posledná kvapka, vyštartovala som po nej, ona tiež nenechala nitku suchú avšak potom sa mi začala vtierať, lebo si uvedomila, že ked by som začala naliehať na séfa vyhodil by ju, ale celkovo, opať sa vrátila do stavu, kedy hovno robí, nechce ani kecať, ani sa nesnazí, jasné aj som ja chcela odísť , hladať niečo iné, lebo veľmi som chcela takú pohodovu kolegynu a je to des ked nemáte o čom kecať, je celý deň ticho, a iný človek v kancli nie je, čiže ti rozumiem, u nas je to skôr o ignorácii

4WD

1. nie si inteligentná - keby si bola tak to nepotrebuješ riešiť - namýšlaš si o sebe, že si "inteligentná"
2. v pozícii, že si v hierarchii nad ňou len potvrdzuje 1
3. si len hlúpa slepica