Zadok

Príspevok v téme: Zadok
Naniczadok

Ahojte. Chcela by som sa spytat, po akej dobe asi uvidim aspon mikroskopicke vysledky, ked posilnujem? Posilnujem cele telo a zameriavam sa najma na zadok, pretoze s nim nie som spokojna. Mam ho taky do sirky rozkysnuty a celkom plochy...Uz je to mesiac co intenzivne cvicim a dodrziavam stravu a pitny rezim a aj spanok a vysledky nulove :( Cvicim kazdy druhy den a to tak ze 2hodiny posilnujem a hodinu robim kardio. Cviky na zadok, ktore robim su drepy, vypady, mrtve tahy, zdvihanie panvy, zanozovanie na rozne sposoby so zavaziami a proste vzdy sa snazim mam aj velku zataz (cinky, zavazia, guma a pod.)...po kazdom teningu mam na druhy den silnu svalovku na zadku takze viem ze ho dobre precvicim ale aj tak vysledky nevidim a opusta ma uz motivacia...stravujem sa tak, ze jem vela bielkovin (maso, vajcia, tvaroh, mlieko), ovsene vlocky, zeleninu a pod. a mam tiez srvatkovy protein a bcaa a aj spalovace tukov...cakala som ze po mesiaci uz budem vidiet aspon maly vysledok na zadku...zvysok tela mam stihly takze tam uz nejake vysledky vidim...nema prosim niekto skusenosti, kedy sa daju ocakavat vysledky? a ci vobec? dakujem

Katina11

Ja osobne cvičím skoro dva roky.Prvé výsledky bolo vidieť po pól roku kedže som zhodila 11 kg.meriam 174 a mala som skoro 80 kg .Teraz mám 64 kg.Schudla som tak že v prvom rade som prestala po 8 rokoch brať antinu.3 krát do týždňa chodím cvičiť.Niekedy 4 krát.z toho min. Dva krát aerobik,a raz posilka.ako vydá.Myslím že len posilňovacími cvikmi by to asi nešlo tak dobre dolu ale aerobik je na spalovanie tuku vhodnejší.Aj samotné kardio po čase stráca účinok pokiaľ nieje vždy nejak modifikované.Čo sa týka stravy keď obmedzíš sacharidy ale neprinútiš telo spalovať tuk (zrýchliť metabolizmus) telo sa prepne na nižšiu spotrebu alebo zmení zdroj energie a nebude spalovať.Navyše mesiac je velmi krátka doba na vôbec zistenie čo ti zaberá .Nakoniec vela trenerov alebo cvičiacich nadšencov ti povie že ak zacnes cvičiť tak dana partia môže objem este zväčšiť lebo svaly pribudli ale tuk ešte neodišiel .držím palce.

plavko

Ja cvičím už cez mesiac(skoro 2) každý deň drepy. Keď jeden deň nerobím(zabudnem...), tak na druhý deň raz toľko. Naučila som sa ich robiť správe, čo je veľmi dôležité. Vylúčila som sladkosti, slané, nezdravé jedlá aj zmrzlinu, keď tak výnimočne...Výsledky už vidím, zadok mám pevnejší, nohy mám chudšie a mám menej tuku pod zadkom, proste tam je sek a zadok a nie, že proste tuk po stehnách aj zadok tuk...Proste akoby chudá noha a potom zadok, neviem ako to vysvetliť presne. Twerk je tiež dobrý, pekne si cvičíš svalstvo. :-)
A jasné, že necvičím iba drepy, ale tie vždy, potom brušáky, rôzne cviky, ale tie nie až tak často, iba keď mám náladu, alebo raz za čas, mám momentálne asi 58 kg na výšku 168+ cm. :-) A konečne začínam vyzerať vyšportovane, lebo aj brucho pekné, ale treba silnú vôľu a určite to nevzdávaj. Nedávaj si za cieľ chudnúť, ale vyformovať sa, ak všetko robíš správne, tak sa výsledky skôr či neskôr dostavia...Môžem sa spýtať akú máš váhu? ;-)
Veľa šťastia a silnú motiváciu
PS:nie, to u mňa nie sú gény, rapídne priberám keď zjem hocijaké jedlo, vážne sa musím obmedzovať, lebo nemám najmenší problém pribrať za týždeň cez 5 kg, keď jem všetko na čo mám chuť, ale to samozrejme nerobím, nemôžem. Donedávna som dosť zlyhávala, lebo som sa vždy po takých max 2 týždňoch vracala k starým návykom s tým, že to schudnem potom, že teraz môôžeeem, ale omyyyl...!!! Váha mi skákala a išla pravidelne hore...a dole tiež ale o číslo vždy menšie ako som pribrala, čiže mi tam vždy niečo zostalo.
Treba sa zatnúť, určite to zvládneš....STAY STRONG!

Ute

Zdá sa mi, že to preháňaš s tými bielkovinami. Aspoň mi to tak pripadá, že zachádzaš do extrému (a extrémy nerobia dobrotu).

Eliii123

Ahoj, ja osobne som cvičila na zadok skoro mesiac a žiaden výsledok som nevidela, takze v tomto ti neviem priamo poradiť.

Eliii123

Ahoj, ja osobne som cvičila na zadok skoro mesiac a žiaden výsledok som nevidela, takze v tomto ti neviem priamo poradiť.

nnnuuu

Ich möchte mich ein wenig auch zu politischen Problemen äußern, ich bin ja kein Dummkopf und sehe, was in der Welt geschiet.
Ich möchte Sie, Ihre Exzellenzen warnen, bitte, bitte, dreimal verwende ich dasselbe Wort nicht, bevorzugen Sie lieber die Gespräche als die starken Worte und starke Taten. Wir Menschen haben keinen Einfluss darauf, was geschieht, jedoch sind wir sehr gut informiert. Gutes Gespräch löst alle Probleme. Jeder soll leben wie er will.
Machen Sie´s gut!