mentalny vek

ella811

A také že IQ 50-69 a mentálny vek 9-12 rokov. :D
Lenže ľudia si neuvedomujú, že EQ je dôležitejšie ako IQ...ale oboje treba mať ale EQ podľa mňa skôr. To je vec názoru. OBOJE. :D

ella811

No ale ľahkou duševnou zaostalosťou trpí veľa ľudí a je na to dokonca diagnóza. DEBIL. Žiadna urážka. Ale ty debil pevne verím, že nie si. So chill.

ella811

Ja mám 13. :D Teda o chvíľu 14...Aj keď na pohľad by si mi menej ako 15 netipol ani náhodou. Mentálny vek mi vyšiel 29 ...
Po 29 ročných kľudne očkom hádž, kľudne aj viac. ;-) Treba.
Niee, ja ani neviem či existuje nejaká porucha mentálneho rastu, ale v dnešnom svete je už všetko. :D Ale ak, to určite nemáš, neboj. ;)

anonymny

myslis, ze mam nejaku chorobu mentalneho rastu? tym si ma moc neupokojila :D

jj viem, privela premyslat dobre nieje. Dakujem ti za prispevky :), asi hodim ocko po par 29 rocnych dievcatach :D :D, ale nie, zartujem :D

ella811

istí*

A nič preveľa analyzovať a riešiť nie je dobré...Keď sa budeš stále rozoberať, tak budeš v sebe vzbudzovať stále nejaké pochybnosti, niečo, čo ti nebude sedieť...Kašli na to, si taký aký si, ži si život a užívaj si ho, bez prehnaného analyzovania, aj keď si ten typ človeka, ktorý všetko rozoberá v hlave asi. :-)
No, podľa mňa by sa malo vedieť užívať si každé štádium života, tak ja si užívam to svoje, ty si užívaj to svoje, každé má výhody aj nevýhody. ;-)
Netráp sa tým už. ;-) Je to nepodstatné, ak nemáš nejakú chorobu zastavenia mentálneho rastu alebo niečo také, tak môžeš byť kľudný.

anonymny

ja som v detstve praveze tiez bol dost vyspely, vedel som ludom radit, nikdy som ziadne hluposti nerobil, akoby som pubertu ani nemal, aj si v podstate pripadam, akoby som sa zastavil v case, a len stale pozeram, ako mi roky pribudaju, pricom som nikdy nechcel byt dospely, ako sa vacsina deti na dospelost tesi... a pamatam si udalosti uz od skolky,,
ano zneistil som, este by som mal v zivote dosiahnut par veci, o ktore sa pokusam uz vela rokov, a mozno tento vek je vysvetlenim, preco sa mi nedari, ale len analyzujem, nepanikarim...

ella811

Prosím Vás, vôbec tomu neverte. Mám 13 rokov, áno som vyspelá, hovorí mi to každý jeden človek, ale vyšlo mi 29 rokov.
Nedá sa posúdiť mentálny vek na presné číslo a už vôbec nie iba podľa pár otázok, ktoré to zázračne určia. Neverte tomu. Ak sa cítite vo svojej koži dobre a ste spokojní so svojím správaním, tak nemusíte mať obavy aký je váš mentálny vek. ;-) A ak vás tento test znepokojil, tak si sebou asi nie ste dostatočne istý...
Pekný deň.