Chlapci + make-up

Príspevok v téme: Chlapci + make-up
sunnysweetie

ahojte.poznám jedného chalana, ktorý je naozaj veľký fešák..
ale v období puberty sa mu na tvári začalo tvoriť akné :(
chodil po kožných ambulanciách, dostal sa do rúk rôznych kozmetických salónov..
akné sa stratilo, ale zostala červeň an tvári a malé drobné jazvičky..
preto chodil na laser a na peeling..na jar..
teraz mu to má rok zrieť..
on bol odmalička malý "playboy" a v období puberty nemohol zniesť svoju "zohavenú"(podľa neho) tvár.
začal používať aknecolor a tým zakrývať tie malé nedostatky..

ale už ďalej nevládze :(((
stále rozmýšľa nad smrťou..
dal si ultimátum..
ak sa mu to do začatia VŠ nezlepší..chce sa zabiť :O(

prosím vás, ste tu nejakí chalani, ktorí používate make up, aknecolor, alebo niečo, čím si zakrývate nedostatky pleti????????

myslím si, že ak sa vás tu niekoľko nájde, jeho to povzbudí k životu, že nie je jediný chalan, ktorý sa ako "teploš" natiera..

PS: môžem Vám napísať, že podľa mňa by ten aknecolor vôbec nemusel používať..
nemá to také hrozné, aby sa musel skrývať..
ale jeho psychiku nepresvedčím :O(

maťa

ahoj nič v zlom, ale keď takéto niečo čítam, normálne mi rozum stojí. Niektorí ľudia sú postihnutí, majú vážne choroby a čo by dali za to,aby mohli žiť a on si chce siahnuť na živoť kvôli akné????Tiež mám problémy s pleťou, má ich kopec mladých ľudí.Treba s tým bojovať a dôletý je aj duševný stav človeka, aj ten ovplyvňuje stav pleti. Skús ho zobrať na výlet do nejakého centra pre postihnutých ľudí, možno to prejde, keď uvidí všetkých tých ľudí, ktorí by dali všetko za to, čo má on.

sunnysweetie

lencok1..ked on uz neveri nicomu..vazne..vidim,ako sa jeho vnutro kazdym dnom viac a viac zdava..vies ako po nom idu dievcata???by si neverila..ved on je aj teraz "herec"..neviem ci sa bude niekto smiat..ale on sa zacal pred rokom natierat aknekolorom..to mu pomaha liecit to akne..vies kolko sa za to naplakal..ze je jak teplos..ze sa musi makeupovat..bez toho uz ani pred dom nevide..
a teraz si vytycil ciel,ze ak do zacatia VS,t.j. oktober sa este stale bude musiet makeupovat,tak sa zabije :(((
ako sa mu lahko hovori o smrti,cooo..ale co my?vsetci ho zboznuju,rodina,kamosi..nikto okrem najblizsich nevie o jeho probleme..
ja uz neviem co robit..mamina to vzdala..
asi to je na mne..ale ako pisem,slova mu uz nestacia..
tak ja len pevne verim,ze do toho oktobra sa mu tvar opali a bude spokojnejsi..radim mu,nech si najde frajerku..keby ho ma kto lubit amojkat,mozno by na to aj zabudol..zdoveril by sa s tym jej..ale on dievca nechce :( hovori,ze ake by to bolo,keby sa dozvedela,ze sa chalan makeupuje :((( je mi ho luto..

lencok1

sunny swettie...toto musi prekonat sam a vy mu mozete len pomoct, nic nie je trvale a veda aj dermatologia ide tak dopredu ze tento problem sa mu urcite vyriesi...zijeme v blbej dobe...nech sa zacne mat rad...aj ja som si dost zakladala na krase, odkedy som ochorela na depresiu vela som stratila aj z tejto oblasti, ale este stale mi vela zostalo...a vela nedostatkov sa da zakryt a dokonca vyriesit, len treba trpezlivost...kto chce ten mat bude...podporujte ho, ze urcite sa to raz napravi...a pripominajte mu ze zivot nie je len o krase ale o tom ako sa clovek citi...myslim ze kopec chalanov pouziva na vyrazky aknecolor, takze je to ok

sunnysweetie

bol u psychologa..ten mu nameral vysoke IQ a zistil,ze to je rozumny chalan..povedal,ze to nie je pripad pre neho..
on je navonok super, ale ked je s najblizsimi, tak sa vyhraza :O(
uz tolko o tej smrti nehovori..len minule to mne prepovedal..
preto som sa zacala bat :O( :O( :O(

Dug

Svoj problem by mal hlavne riesit navstevou psychologa, a nie makeupom, ak sa nevie spamatat alebo dospiet.

Ale nebal by som sa, ked verejne roztrubuje ze sa chce zabit, tak z toho pravdepodobne nic nebude. Nech si uvedomi ze ludia s ovela vacsimi problemami sa nezabijaju...