Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci + make-up

Príspevok v téme: Chlapci + make-up
sunnysweetie

ahojte.poznám jedného chalana, ktorý je naozaj veľký fešák..
ale v období puberty sa mu na tvári začalo tvoriť akné :(
chodil po kožných ambulanciách, dostal sa do rúk rôznych kozmetických salónov..
akné sa stratilo, ale zostala červeň an tvári a malé drobné jazvičky..
preto chodil na laser a na peeling..na jar..
teraz mu to má rok zrieť..
on bol odmalička malý "playboy" a v období puberty nemohol zniesť svoju "zohavenú"(podľa neho) tvár.
začal používať aknecolor a tým zakrývať tie malé nedostatky..

ale už ďalej nevládze :(((
stále rozmýšľa nad smrťou..
dal si ultimátum..
ak sa mu to do začatia VŠ nezlepší..chce sa zabiť :O(

prosím vás, ste tu nejakí chalani, ktorí používate make up, aknecolor, alebo niečo, čím si zakrývate nedostatky pleti????????

myslím si, že ak sa vás tu niekoľko nájde, jeho to povzbudí k životu, že nie je jediný chalan, ktorý sa ako "teploš" natiera..

PS: môžem Vám napísať, že podľa mňa by ten aknecolor vôbec nemusel používať..
nemá to také hrozné, aby sa musel skrývať..
ale jeho psychiku nepresvedčím :O(

agina

Tiez som mala jedneho spoluziaka na strednej, ktory mal zrejme stejny problem, ako tvoj kamarat.Ten pouzival hektolitre dermacolu na tvar.Vyzeral priserne.Ale nie z tych vyrazok, ale z toho dermacolu.Tvar mal uplne strhanu, suchu a stale namazanu, takze plet vobec nemohla dychat.Vecne chodil ako cokoladou natrety.Raz na skolskom vylete sme s nim mali o tom debatu, odvtedy si to nedaval na ksicht a aj plet sa mu vyrazne zlepsila.Konecne mohla dychat, pretoze pory neboli upchate a nevytvarali sa mu nove vyrazky.Upravil svoju stravu, nefajcil, nepil, tvar si umyval v bylinkovych odvaroch a konecne nevyhadzoval peniaze za drahe masticky, kremy, acnecolory, pletove vody...sam prisiel na to, ze prilisna starostlivost mu este viac skodila.

re

helou no povedz mu ze pouzivat make up je uplne normalne aj u chlapcov...moj brat to tiez pouziva a nie je to ziadny pupus...jeho frajerka to tiez berie normalne takze je to uplne ok

lencok1

a ako som napisala dermatologia ide velmi dopredu, teraz sa da vselico spravit s pletou, len treba skusat....inak je smutne ako sa vsetci zameriavaju na to ako vyzeraju a nepozeraju sa trosku viac okolo seba:(...aj ti co dobre vyzeraju mozu mat velke problemy, nie je co zavidiet

lencok1

ja viem ze je to pre neho tazke, ale nie je v tom sam...ked sa tak clovek nad tym zamysli, co vlastne v zivote chce...byt stastny...nie? a kolko krat clovek s vyrazkami moze byt stastnejsi ako clovek s uzasnou pletou...
ja som vyzerala dobre a co cert nechcel dal mi do vienka psychicku chorobu-depresiu...a musim s nou bojovat a popritom aj s inymi vecami...jedine co mu moze pomoct je vyrovnat sa s tym a musi to urobit sam, ty mozes byt jeho opora...co tam po vyrazkach...tie sa daju dat prec, len treba najst ten najspravnejsi pripravok a nevzdavat sa!!!!a okrem toho nech si da vysetrit aj krv...imunotesty atd, vascinou je treba liecit vyrazky aj zvnutra...a samozrejme nejake tie kremiky...ja mam kamosa co mal dlho akne, a teraz ma celkom fajn plet...nikto nie je dokonaly...takze vela sil

julo

ja sa trapim s akne 14 rokov, takze tie 3 roky sa mi zdaju smiesne. vyskusal som VSETKO! a nic, uz si pomaly zacinam zvykat

maťa

a už vyskúšal fakt všetko?Mne napr. kožná nepomohla nikdy, nepomohla mi ani kozmetika Vichy, Garnier, La Roche Posay, ale až krémy a mydlá z lekárne. Nech skúsi na noc krém Pytiol, dostať ho v lekárni a ráno a večer nech si umýva tvár sírovým mydlom, tiež dostať v lekárni. Minula som strašne veľa peňazí na všelijaké krémy a nakoniec mi pomohlo mydlo za 40 sk a krém za 80 Sk a to mi poradili baby tu.

sunnysweetie

lencok1..on sa s tym uz trapi vyse 3r.
uz si asi povedal DOST :O(
nevyzera, ale v tomto je asi slaby a ja mu chcem pomoct,ale uz neviem ako???

lencok1

no je to tazke chapem, ale preco sa vzdavat kvoli niecomu co sa da nparavit a je mozne sa toho zbavit, nejde to hned...treba cas, nic nejde zo dna na den, niekto musi cakat rok, iny dva...nie je to nevyliecitelne a preto si kazit zivot? daj mu to precitat prosim ta...

sunnysweetie

ahoj maťa :)
myslíš, že už rok mu nerozprávam o ľuďoch s rakovinou, o postihnutých a podobne..
on si to všetko uvedomuje..
len on už nevládze..
proste napadlo to jeho psychiku :O(
všetci,ktorí tým v jeho okolí trpeli sú už OK,len on ešte nie..

leze mu an nervy make-up, ale bez neho nevíde ani na krok..
ja ho chápem..

každý z nás má nejaký problém a pre neho je ten najväčší problém na svete tvár..
nezaujíma ho, že ostatní su tiež chorí..on len nechápe čím si to zaslúžil..
už je z toho totálne chorý..

keby máš veľký nos, tak ťa netrápi, že ostatní zomierajú na rakovinu..
každého z nás najviac na svete trápi vlastný problém..
my ľudia sme sebci..

ale mne ide o jeho záchranu..
nie o to hádať sa tu, že je sebec a nemyslí na to, že iní majú aj horšie problémy..