Nezvláda kritiku?

Príspevok v téme: Nezvláda kritiku?
Nechapava

Dobry vecer, rada by som sa s vami poradila ohladom priatela. Myslite, ze je normalne, ked chlapovi zena nieco vytkne, ze sa irazi? Napriklad vytkla som mu ze so mnou malo komunikuje (vedome neodpoveda na sms atd.). Vzdy ked mu nieco (kludne a na rovinu) poviem sa urazi, nekomunikuje, pripadne mi to dava vyzrat vecami napr. za normalnych okolnosti by bol so mnou,ale ide radsej s kamaratmi na party,ja o nicom samozrejme neviem...ja neviem je to spravanie nevyspeleho cloveka? Vnimam to ako "tichu pomstu". A samozrejme s problemom nic neurobi.....dakujem pekne za nazory

Moireal

Prejav pasivnej agresie. Je na teba za nieco nasrany a chce ti vratit neprijemne pocity,s ktorymi nevie pracovat.

denisaf

kazdy clovek nezvlada kritiku a zle mu to padne... kto tvrdi ze nie ide sam proti sebe lebo klame... ved kazdy je urcite radsej ked ho niekto pochvali nie?

nnnuuu

Rozdelili ste si to najskôr prakticky. Ty mu dávaš nažrať a on ti to dáva vyžrať. Je v tom menší rozdiel, ale keď si zlá kuchárka, tak najskôr nepatrný:-D

nnnuuu

Len keď budeš aplikovať prehnané chválenie, tak ho chváľ za všetko možné, lebo zameranie sa len na jednú jeho stránku by mohlo spôsobiť, že by ťa neskôr kvôli tomu opustil...

Nechapava

Takze ja ked mu poviem nieco 3x ze mi vadi a stale sa nic nedeje a zakazdym sa radsej nastve a ide s kamaratmi, som ja ta zla?

nnnuuu

Podľa mňa si sa správne opýtala, aj si si správne odpovedala. Netreba k tomu nič dodať, ale inak: - pri perzistentnom atakovaní negatívne štylizovanými frázami môže dôjsť u indivídua k tebou vyššie opísanej reakcii:-)

jehosnubenica

Ked je vztahovacny, tak s tym moc nenarobis. O co viac mu na tvojom nazore zalezi, o to viac sa ho mozes dotknut, ked mu cosi vycitas. Kazdy to spracuje podla seba, jeden sa hada, druhy sa skor uzavrie, to su take smutne vztahy, ked ludia musia utocit jeden na druheho ci chranit sa pred nim, pricom by si mali byt blizki a citit doveru i podporu. Asi si nie ste.