Nezadal som konštantný symbol, problém ?

Príspevok v téme: Nezadal som konštantný symbol, problém ?
student297

Pri platení školného som nezadal konštantný symbol, bola to moja prvá platba cez internet a nevidel som ho že je uvedený. Zadal som všetko správne číslo účtu, variabilný symbol, špecifický symbol ale konštantný symbol som nezadal. Nie preto žeby som ho zabudol napísať, ale on tam nebol napísaný, až dnes keď som si to kontroloval a všimol som si tlačidlo "Detail", keď som to rozklikol tak bol tam uvedený aj ten konštantný symbol. Do správy pre príjemcu som pre istotu dopísal svoje meno a priezvisko a začo platím. Myslíte, že to môže spôsobiť nejaký problém? Ak áno ako sa to dá teraz napraviť? Ďakujem za odpovede.

student297

Ďakujem Vám za odpovede, dosť ste mi pomohli. Variabilný symbol tam bol daný takže som dal ten čo tam bol. Ako tie veci som kontroloval ešte pred odhodlaním asi 3x len ten konstantny symbol som vtedy nevedel že je v tych detailoch a tak som ho tam nenapísal. Zatiaľ mi v MAISe nič nenabehlo, ešte len včera som posielal školné.

philips

Sleduj, či bude tvoja platba správne priradená k tebe - v AIS-e by si mal mať prehľad platieb. Ak tam platba nenabehne do 3-5 pracovných dní, tak kontaktuj študijné oddelenie.

LAXMI

Na zapis sa vacsinou nosi potvrdenie o zaplateni skolneho, kde si to odkontroluju. Variabilny mas rodne cislo? Myslim, ze by to nemal byt problem, mozno sa im to zatula na inu fakultu, ale vedia si to vyhladat a overit.

mate59

Pre identifikáciu platby je vždy doležitý variabilný symbol.Vždy si skontroluj správne číslo účtu a kód banky za lomítkom.Konšt. symbol je len informačný a na úhradu platby nemá vplyv.Príkaz k úhrade máš v poriadku.