Stále omielaná téma, ale predsa..

Príspevok v téme: Stále omielaná téma, ale predsa..
Smutna876

Zdravím, možno to väčšine ľudí bude pripadať ako malicherný problém cez, ktorý by som sa mala okamžite preniesť a neriešiť ho tu na fóre. No mňa to trápi a potrebujem to zo seba dostať.. Ide o rozchod. Dostala som kopačky a som z toho smutná. Patrim k ženám, ktoré nestriedajú vzťahy ako na bežiacom páse. Práve naopak. Dlho som v nikom nevedela nájsť ten pocit dôvery a lásky. Až pokial som nestretla jeho. Prišlo to nejako automaticky. Dodalo mi to do života obrovskú energiu, radosť, všetko bolo zrazu ako v rozprávke. Pre niekoho sú pohonným motorom peniaze, kariéra, šport. Pre mňa to bola práve láska, ktora mi v živote dosť chýbala. Viem, že šťastie sa na druhom človeku zakladať nedá. To ani nechcem. No teraz sa cítim dosť skleslo. Snažím sa čo najviac zamestnať myseľ, chodiť na výlety. Pomáha to, no keď ostanem sama všetko na mňa dolahne. Mám dosť plánov, ktoré chcem uskutočniť no stratila som všetku energiu a chuť. Možno len potrebujem nakopnúť, aby som sa neopušťala kôli niekomu kto za to nestál. No momentálne si moje pocity robia čo chcu ... Čo pomáha Vám preniesť sa nad sklamaním ?

Ajka753

Ahoj, presne viem ako sa cítiš ja som zažila to isté. Mne to trvalo rok, viem je to dlhá doba, ale už som sa s tým vyrovnala. Bola som na dne, mávala som také dni, že som preplakala celý deň v posteli a nič ma nebavilo. Možno sa Ti to nebude teraz zdať,ale čas je najlepší lekár, mám to overené na vlastnej koži :-)Snaž sa robiť veci, z ktorých máš radosť, aby si si zamestnala hlavu, mne to osobne pomohlo, pretože som stále nad ním rozmýšľala a samozrejme pomôžu aj kamošky či rodina. A hlavne pre jedno kvíti slunce nesvíti ;-). Držím palce, zvládneš to.

nnnuuu

Niekto na vzťahy stavaný je a niekto nie. Ak niekto nie je na vzťahy stavaný, tak by ich nemal riešiť. Treba vedieť poznať sám seba, čo mnohým chýba. Peniaze nie sú všetko, ale človeku chleba za dobré slovo nedajú. Takže asi tak.

Mesačný princ

Viera je základ :) Treba veriť, že človek vyhrá pár miliónov a že sa mu bude dariť. A ani ženskú nepotrebuje :D

Tomas12345

Ja som sa zriekol zeny pre svoju vieru ,a som takto stastny.Jedine co mi staci ku stastiu je moja viera, nepotrebujem preto mat ani ziadne ine veci a tympadom ani u mna nehrozi ze sa kvoli nejakej veci budem utapat v zufalstve.

philips

Ahoj smutna, koľko máš rokov? Ak máš kamarátky/kamarátov, tak zbehnite von, prejdite sa, urobte si spolu výlet.. Dá sa to prekonať aj v samote, avšak trvá to podstatne dlhšie, základ je neuzatvárať sa do seba. Držím palce :)

nnnuuu

Áno, v krátení dlhej chvíle sú poniektorí ľudia majstri... Ale čím si kráti dlhú chvíľu jeden nemenovaný človek (viď nižšie), tak to je ľahko rozlúštiteľná hádanka...