Dobrý deň všetkým.
Ako už z názvu môžete vidieť, bojím sa vzťahu. Mám 20 rokov a ešte som s nikým nechodila.
Aj keď vidím niekoho, kto sa mi páči. Keď si pomyslím, že by som s ním mohla chodiť, okamžite ustúpim.
Mám na to aj dôvody.
Neviem, prečo by mal niekto strácať čas chodením so mnou, keď môže chodiť s niekým iným, lepším. Nechápem to.
Viem, že by so mnou strácal čas, pretože ma nikdy nikto nechcel. A aj keby som s niekým chodila, určite by ma skôr, či neskôr podviedol.
Mám sociálnu fóbiu, som absolútne nekomunikatívna, škaredá, sebavedomie mám hlboko pod nulou.
Nemám ani priateľov. Žiadnych. Proste nechápem prečo by ma mal mať niekto rád. Ja sama sa neznášam.
Bojím sa vzťahu
rieš svoje pocity so psychologičkou....
.. mne sa páči na ulici kazdy druhy a to nezmanená ze s nimi musim chodiť... to ze sa ti niekto páči to je nič, je to bezvyznamne..
a ženy su všetky pekné...! tak sa nepodcenuj, stačí uplne jednoduchá vec: starať sa o seba!
..len preto že nie som najkrajšia pod slnkom sa o seba nebudem starať, budem chodiť zanedbana, neupravena, ...? no nie moja...!
všetko sa dá riešiť... čo sa ti na sebe nepáči? rieš to...! maš akne? problemy s pletou? chod ku kozmetičke...
maš škarede vlasy mastne? chod ku kaderničke...!
bud sa budeš lutovať aka si chudera alebo so sebou niečo budeš robiť....
predstav si ze aj ja mam sociofobiu, čo na mne ludia absolutne nevidia... oblečiem sa pekne, namalujem oči, lesk na pery, parfem, upravím vlasy a idem von....!
a pracujem na sebe a idem si za svojím....
Sa spamätaj že sa cely svet nekruti len okolo vtákov... treba si vedieť život zariadiť...
najsť si prácu ktorá je tvojim zivotnym snom, robit veci ktore ta bavia, nasetrit, kupit si domček podla svojich predstav, auto ake sa ti páči, ist na dovolenku, uzivat si zivot....
a všetko ostatné, ktoré TY ovplyvniť nevieš, lebo su to veci medzi nebom a zemou, prídu vtedy ked bude ten pravý čas....
a dovtedy sa treba venovať vyššie spomenutemu... aby si nebola na nikom zavisla,...