Dali by ste facku na verejnosti niekomu kto by a vas nadaval?( piča,krava,kurva,jebnuta) vreskal by po vas a zvaloval by veci na vas ktore si o 360 stupnov prekrutil po svojom? Ako by ste vy reagovali?
Fackq
Si nemusela pisat to iste, co ja.
Treba zachovat pokoj klud, chladnu hlavu, akoby sa ta to cele netykalo, akoze dotycneho cloveka ani "nepoznas", no a jednoducho odkracat so vztycenou hlavou ako dama, prec. Nevsimat si ho, ignorovat, neprejavovat emocie, len odist co najdalej. A dalej co bude, myslim, ze uz vies aj ty sama.
PS. V takychto pripadoch nepomozu argumenty ukludnovanie reagovanie ci rozhovor. Pripadne fyzicke ataky. To by vsetko viedlo iba k este vacsiemu rozputaniu emocii vasni hnevu zurivosti. Ci rozputaniu bitky) Proste divadlo estrada
Ludia si vzdy pravdu prisposobia a prekrutia ako sa im to hodi. Ak by si v zivote mala dat kazdemu za to facku... :)
Muselo by to vyzerat ako taka romska hadka. On bliaka a nadava a ona ho udrie, uz sa biju obaja a vrieskaju a nadavaju si :)) uzasne.
Jednoducho, ked toto niekto urobi, odid so vztycenou hlavou a v tej chvili ten clovek pre teba prestal existovat. Navzdy.
ak ti tak nadava zasluzi si nielen po papuli ale ak kopanec do rozkroku!!!!!!
Najskor by som s nim uz v zivote neprehovorila, no predtym by som sa zamyslela, co ho k tomu viedlo.
Ani by mi nenapadlo dat tomu cloveku facku. Jednoducho by som ho nechala hovorit, co chce, a odisla by som a urobila vsetky mozne realne opatrenia, ktore tomu cloveku zabrania este niekedy vobec na mna prehovorit alebo ma nejako kontaktovat.
Celkovo by zalezalo od situacie a od samotnej osoby, ktore by po mne nadavala..
Mama po mne bezne nadava na ulici, a tej sa neodvazim dat facku..
165 vysoký? :-D teraz som sa zasmiala ja...
Jasné, Whisper, dolámala :-) Všetci sme sa zasmiali - ha ha. Prišiel by k tebe 165 cm vysoký muž a ušla by si. Takýchto internetových hrdinov je na tomto portáli mnoho.