Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fackq

Adr1_a

Treba zachovat pokoj klud, chladnu hlavu, akoby sa ta to cele netykalo, akoze dotycneho cloveka ani "nepoznas", no a jednoducho odkracat so vztycenou hlavou ako dama, prec. Nevsimat si ho, ignorovat, neprejavovat emocie, len odist co najdalej. A dalej co bude, myslim, ze uz vies aj ty sama.

PS. V takychto pripadoch nepomozu argumenty ukludnovanie reagovanie ci rozhovor. Pripadne fyzicke ataky. To by vsetko viedlo iba k este vacsiemu rozputaniu emocii vasni hnevu zurivosti. Ci rozputaniu bitky) Proste divadlo estrada

LAXMI

Ludia si vzdy pravdu prisposobia a prekrutia ako sa im to hodi. Ak by si v zivote mala dat kazdemu za to facku... :)

Muselo by to vyzerat ako taka romska hadka. On bliaka a nadava a ona ho udrie, uz sa biju obaja a vrieskaju a nadavaju si :)) uzasne.

Jednoducho, ked toto niekto urobi, odid so vztycenou hlavou a v tej chvili ten clovek pre teba prestal existovat. Navzdy.

Adden

Ani by mi nenapadlo dat tomu cloveku facku. Jednoducho by som ho nechala hovorit, co chce, a odisla by som a urobila vsetky mozne realne opatrenia, ktore tomu cloveku zabrania este niekedy vobec na mna prehovorit alebo ma nejako kontaktovat.

emask

Celkovo by zalezalo od situacie a od samotnej osoby, ktore by po mne nadavala..
Mama po mne bezne nadava na ulici, a tej sa neodvazim dat facku..

Jat

Jasné, Whisper, dolámala :-) Všetci sme sa zasmiali - ha ha. Prišiel by k tebe 165 cm vysoký muž a ušla by si. Takýchto internetových hrdinov je na tomto portáli mnoho.