Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neviem byť šťastná

Príspevok v téme: neviem byť šťastná
sofia858

...proste neviem ako na to...posledný čas nežijem, len prežívam, moja práca ma nenapĺňa, málo sa stretávam s priateľmi (každý má už akosi svoj život a nemá čas), takže málokedy chodím von okrem návštevy rodiny alebo prechádzky po obchodnom centre...je mi samej smutno, v zime je to lepšie, v lete je to horšie lebo nemám s kým ísť ani na dovolenku alebo kúpalisko, posedieť na drink, ísť na výlet, nejaký koncert alebo hocičo čo mám rada a nechcem chodiť po výletoch a baroch sama...samota mi nevadí ale osamelosť ma ničí...a áno ozývam sa ľuďom ale každý má svoj život, nemá veľa času, prípadne už býva mimo SR alebo má deti....Chcela by som byť zase veselá, cestovať, chodiť von...občas mám chvíľky pozitívneho myslenia ale na to musím niekde byť, s niekým byť aby som si v hlave stále neprehrávala tieto témy...ako s tým bojujete vy ak ste sa s niečím takým už stretli?

sofia858

ďakujem za radu, ale s kolegami sa nestretávam, lebo pracujem sama, takže kolegovia ani nie sú...no a toto sa deje vo mne, nedávam to ľuďom najavo, k zákazníkom som milá a viem s nimi vyjsť a priateľom takisto nie, pretože s nimi som veselá, stretnutia s nimi mi zdvihnú náladu...Len sa to akosi preriedilo, jedna kamoška šla do zahraničia, jedna má deti a o ničom inom nehovorí, ja ich zatiaľ nemám tak sa stretávame pomenej lebo nie je o čom atď...

WHISPER

"...proste neviem ako na to"

s tým ti nepomože nikto ked sama nechceš...

najprv by si mala začať tam, ke ťa práca nebaví... ju zmeň, čo ti bráni...? a čo ti bráni ísť na zmrzku sama? to akoze chces povedat ze nemáš ziadnu kolegunu s ktorou by si sla na zmrzku napr. cestou z roboty,...? sa treba zamyslieť či to ich "nemám čas" nie je vyhovorka, lebo sa s tebou nechcu stretavat, lebo ich odrádza tvoj negativizmus...
ja z roboty idem na zmrzku s kolegom v pohode, alebo aj dovolenku sme mali a stretavali sme sa s kolegami, na zmzku, prejst sa, na kolu... furt ma niekto taha von...

ale tak je nechodim v robote ako kopa nestastia.. vysmaita som furt, včera som nebola v praci koli zdravotnym problemom, tak uz mi kolega pisal večer jeden ze to tam ako v márnici vyzeralo bezo mna :-D robím im šou, srandujem, občas robim blbosti len tak aby sranda bola-opičinky.. :-D

ked ty chodis do roboty stylom ze ta to nebaví a davaš to vyzarom tváre aj patrične najavo tak potom ta tak ludia beru....

začni od seba.. nebavi ta robota zmen ju, zmenis robotu, spoznas novych ludí, kolegov, kolegyne, naucis sa zas nieco nove, nove skusenosti ziskas -zmena je zivot..
..lebo ked stojiš len na jednom mieste tak stagnuješ, upadáš...