Nech ,opuchnute nad nechtom

Príspevok v téme: Nech ,opuchnute nad nechtom
Nechtik

Caute z nicoho nic behom cc dvoch dni na zacalo bolet nad nechtom ,okolo nechta ,nezakopol som nic som neni vedomi, mam to pokladat za zarastenie nechta ale nad castou nechta? Posledne dni to je viac a viac,vcera dal na noc laliu a vyzera ze este viac zapalene ,na dotyk boli samozrejme... ked stlacam nejde odtial nic..

Ssd

Dobrý deň z ničoho nič my začal opuchat palec nezavolal som ani nič iné proste behom týždňa bol opuchnuty na jednej aj druhej strane ako by som to mohol riešiť zatiaľ bez lekára ďakujem za odpovede

Mesačný princ

Nie som lekár, ale keď vidím v akom stave máš okolie nechtu a hlavne tie zle zastrihnuté okraje, kde sa ti môže čokoľvek dostať a spôsobiť infekciu, tak ....

bež k lekárovi a nabudúce sa viac staraj o nechty.

Nechtik

Nieje mozne ze by to bolo zarastanie nechctu , teda diva maso ??? lebo vysiel stadial hnis ale vyzera to ako keby dive maso , nie len zapalene , lebo na sttlacenie nic nejde odtial uz

Esch

Staci drobna ranka a ked sa ti tam dostane bakteria, plesen, tak to opuchne a zapali sa. Ak to teda nie je otvorena rana, treba na to dat gafor..ak sa to do 2-3 dni nezlepsi, treba ist lekarovi, aby sa to nerozsirilo