Prosím poradťe mi. Mám 15 a už niekoľko rokov ma trápy akné. Od začiatku tvorby akné som mala nejaké krémiky a peeling z drogérie. Za pár eur, veď vtedy som ešte poriadne nič o tom nevedela a kúpila som asi prvé čo som uvidela. Samozrejme nepomohlo to, ale pleť mi to nezhoršilo. Neskôr som mala Biodermu, Dermacol alebo Garnier. Každé mi trošku pomohlo, no nič extra. Potom som objavila La Roche Posay. Tak mi mama kúpila vodu, krém Effaclar Duo (o ktorom som čítala veľmi dobré recenzie) a nejaký čistiaci gél. Predtým som mala vzorky a bolo to fajn. Tak som to používala ako mi pani z lekárne poradila a nezačali sa mi tvoriť žiadne nové pupáky, akné trochu pominulo, nemala som začervenanú pleť. Takto to bolo asi mesiac, dva. Potom neviem prečo sa mi začali tvoriť podkožné a bolestivé pupáky, hlavne v okolí nosa, akné sa vrátilo do pôvodného stavu...Tak to mám teraz. Chcem začať používať niečo prírodné. Rozmýšlam nad značkou Soaphoria. Prosím Vás, ak máte s nou máte skúsenosti, dobré produkty, názory, hocičo...Viem že je v mojom veku normálne mať akné a nehovorím že to mám nejako veľmi hrozné, no nie. Aby som upresnila: Celý nos a okolie mám čierne bodky (viem o čiernej maske a aj nad nou rozmýsľam), pár drobných pupákov na brade, a na čele toho mám dosť...Chcela by som hlavne prírodnú kozmetiku. Ďakujem veľmi veľmi pekne za rady..
Prírodná kozmetika Soaphoria na akné + čo všetko som už skúsila
vyhľadaj akupunktúru a daj si do poriadku trávenie
Ahoj, ja som používala značku Soaporia. Je to kvalitná prírodná kozmetika. Skúšala som od nich pleťové vody, pleťové oleje a masku na aknóznu pleť, všetko super. Sestra zase šampóny a tiež spokojnosť. Mňa tam odrádzal jedine pomer cena/objem výrobku, lebo z dlhodobého hľadiska si nemôžem dovoliť každý týždeň kupovať novú pleťovku, keďže ich predávajú hrozne maličké. Ale oceňujem, že použité sklo sa dá vrátiť ku nim do predajne.
Odkial si? Najdi si kozmeticky salon na www.ilcsi.sk. Je to profesionalna biozometika ktora sa predava iba v na to urcenych salonoch. Pytaj si AHA masku, aj ked v lete sa potom musis natierat opalovakom. Ale po kure budes urcite spokojna. Netreba zabudat na to, ze ak mas 15, hormony sa buria a prejavuju sa na tvojej tvari. ILCSI kozmetika ti ale lokalne spravi maximum. DIevcata z kozmetickych skol ostavaju verne tejto znacke, lebo prave ta im zachranila plet v tvojom veku.