Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zvracanie pri HAK

Príspevok v téme: Zvracanie pri HAK
Sab3

Ahojte prosím poraďte mi, od včera som začala prvý krát brať HAK- Minerva(kvôli bolestivej men.) Včera som o 19:00 vzala prvú tabletku - bolo mi po nej trochu nevolno no nezvracala som) a dnes som vzala tabletku asi o 7:00 hneď po nej mi prišlo dosť zle zvracala som... (Viem že sa ma HAK brat cca v rovnakom čase... ) Neviem či mám brať naďalej tie tabletky, bojím sa že to boly nežiaduce účinky a že není možno vhodná pre mňa ta HAK. Čo mi poradíte? Vopred ďakujem.

gabona1

Ahoj, ja by som zašla za gynekológom a nech ti poradí, možno stačí vymeniť lieky a bude všetko v poriadku. Vždy je viac možností, neboj sa toho.

Sonca325

Ja by som si to nikdy nedala do ust...len o tom pocujem a je mi zle. Zeny, uvazujte...ved to uz je vsade..viete ako to skodi telu? Su to umele hormony, ktore vam mozu sposobit kopu problemov..

WHISPER

a bolestiva menstr. sa da riešiť aj inak ako sa dopovať hormonmi...
to nie je liecba ktora ti za mesiac pomoze a po vysadeni bolesti zmyznu... pre Dr. je to biznis takze ti bude predpisovať HAK,..

radšej si to mala riešiť ženskymi cajmi, popytat sa v lekárni na čaje na zmiernenie bolestí...atd.. a radsej si dat 3x do mesiaca ibalgin koli kramom alebo algifen ako zrat tu chemiu...

treba riešiť príčinu bolestí a nie zakryvať priznaky...

v prvom rade je to životný štýl, zdrava strava, pohyb- áno aj počas krámov,.. ja som bola tak rano vstala ze idem behat a akurat aj kramy dosli, ale sla som a bola som prekvapena ze som potom nemala bolesti... takze nevyhovárame sa ze nemozeme vykonavat fyzicku aktivitu lebo mam kramy... ako OK nemusis brusaky robit ale pohyb áno...

Adden

Ak ti je z nej zle, netrap sa zbytocne, budes takto vracat aj dva mesiace kazdu druhu noc a nic tym nevyriesis. Vymen ju za inu, treba najst lieky, ktore ti sedia.

RomcaPomocnica

Vieš čo ja.by som ti poradila ešte raz ju skús ak sa povrcacas tak by som vymenila HAK
A ak by si nemala bolesti tak potom neber

Koľko máš rokov?