Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sobáš bez otca?

Mesačný princ

Za to, že nechcú ľudia chodiť do kostolov môže práve viera, fanatizmus v nej a farári!!!

Kostol je len stavba. Čo je za múrmi kostolov to je už o inom.

Mesačný princ

Zavolaj psa a máš po probléme :D

Nerozumiem prečo by niekto, kto sa nehlási k určitej cirkevnej viere nemohol viesť svoju dcéru k oltáru, alebo byť v kostole. Dokonca nie sú takí ľudia ani nikde vedení. Je to bordel cirkvi!!!

Ľudia by si mali byť rovní, či sú veriaci, alebo neveriaci!

Ja by som just do toho kostola nešiel ak by proti tomu niečo cirkev mala..Je to hnus ako sa ,,veriaci,, správajú!

denisaf

silvia nemozes zachranovat cely svet na ukor seba a svojho stastia....a mimochodom od neho je to sebecke ty sa nevin...svadbu si spravte a on nech sa uz zariadi ako chce ked je takyto na teba..

jehosnubenica

Tak ale prist ku kostolu snad moze a zablahozelat vam, ked vyjdete von, i ked ta nebude sprevadzat k oltaru.

D_D

Žeby som mala nechať otca vonku kvôli psovi, tak to je naozaj moc na mňa. Zrejme je pes na rovnakej úrovni ako otec danej slečny.
Čo sa týka Tvojho otca, tak mu skús povedať, nech tam nejde kvôli tomu, či verí alebo nie, ale kvôli Tebe. Možno nakoniec poľaví.
Predsa keď sa budeš vydávať v kostole, tak si musela byť krstená a zrejme tam nechýbal.

Gima

A Boh ti nestačí? Pani veriaca. Berieš si iného. Ked nechce do kostola, nenuť ho. Je to jeho volba. Stareho chlapa novým trikom nenaučíš. Dôležite je vaše manželstvo. Veľa šťastia.

zo_zo

Ja by som sa bez otca nechcela vydávať. Každý má ale iný názor. Minulý týždeň sa mi vydávala kamarátka, totálne chceli byť iní ako ostatní, čo sa im aj podarilo, lebo kým sme my boli v kostole, jej otec sedel pred kostolom a strážil debilného psa, ktorý nemohol na svadbe chýbať.