Je normálne, ak ma priateľ prenasleduje, keď od neho odchádzam, dokonca si zavolá kamoša, aby boli na aute, vytvára si rôzne scenáre, po tajme mi chodí na facebook, kde dokonca má drzosť zdvíhať telefonáty od mojich kamošiek, neskôr len klame, že to on nebol. Ak mu oznámim, že idem preč s priatelmi a rodinou cez deň na výlet, ihneď vybuchuje, uráža sa za všetko a nenechá si nič vysvetliť. Zamotáva sa do vlastných slov, sľubov a presviedča ma, že nikdy nič podobné nepovedal. Chce mi to vštiepiť do hlavy, hoci som si stopercentne istá, že to tvrdil. Miestami váham, či som normálna ja. Má stavy ako ženská, - "Nič mi nie je" pritom vidím na štýle komunikácie, že mu isto zasa niečo sadlo na nos. Ja neviem, ale celé to správanie vo mne potláča všetky to nádherné, čo medzi nami bolo. Alebo len opadáva po roku a pol zaľúbenie?
Manipulátor?
no manipuluje tebou a vie ako na teba... to nie je zdravy vztah a nedaj sa obalamutit jeho recami... je na tebe co spravis ale ja by som z takeho vztahu odisiel pretoze to nie je laska ale majetnickost, ziarlivost a co ja viem co este....
Vidíš? A on presne tvrdí, že áno. Keď sme sa naposledy rozišli, bolo to doslova peklo. Naspäť sme sa dali asi len kvôli tomu , aby konečne prestal. Samé telefónaty, obviňovanie, prenasledovanie, výčitky, a stále len že som to hlúpo vzdala. Že aká som slabá, keď sa takto vzdávam a podob...
No mne sa takýto nezdal byť. Býva s rodičmi, nie je to vôbec kvôli bytu a ani výzoru. Ja som sa len pýtala, či je to normálne. Bolo už xy rozchodov, kedy na mňa vyvíjal tlak, že dvaja sa rozchádzajú, ak chlap svoju priateľku týra a nie keď si len chce overiť nejaké veci. Stále tvrdí, že všetko hrotím, a že robím z komára somára, tak je myslím že jasné, ak o sebe a o svojom postoji pochybujem...
Podľa mňa si myslí že máš milenca a že keď ideš akoze na výlet tak podľa neho ideš za milencom
Este koľko máš rokov?