Ahoj.
Mám 22 rokov a som ešte neskúsený. Nemal som v živote žiadny vzťah (dokonca ani sex). A neviem, čo mám robiť, pretože som tak starý a stále neskúsený, možno že už bude neskoro hľadať si babu, keď v takom sa už skoro všetky pomaly vydávať idú. Nemám žiadnych priateľov ani známych, takže šance na zoznámenie sú minimálne. A jednoducho ísť do baru a osloviť dievčatá náhodne, na to nemám toľko sebadôvery (a aj tak, väčšina žien už je zadaná). A ísť niekam na kurzy a v niektorých záujmoch sa zoznámiť s novými ľuďmi - mám prácu a mám málo voľného času a a ani nemám toľko peňazí aby som si mohol platiť nejaký kurz alebo niečo podobné. A ďalší problém je, že zoznamka tiež nie je pre mňa voľbou. Som viac ako podpriemerný z hľadiska krásy a pomer mužov a žien je asi 10: 1, takže ženy si môžu vyberať (a viete ako to, že si vyberajú len tých najlepších a nie chudákov :(.... )
Som naštvaný na celý svet. Neznášam páry, pretože im závidím. Mám dúfať, že nájdem niekoho? Alebo musím prijať skutočnosť, že budem žiť do smrti sám?
Čo si dievčatá myslia o neskúsených? Dali by ste šancu nemehlu, ktoré nikdy nemalo vzťah ani sex v 22 rokoch?