Neskúsený

Príspevok v téme: Neskúsený
anonym5596

Ahoj.
Mám 22 rokov a som ešte neskúsený. Nemal som v živote žiadny vzťah (dokonca ani sex). A neviem, čo mám robiť, pretože som tak starý a stále neskúsený, možno že už bude neskoro hľadať si babu, keď v takom sa už skoro všetky pomaly vydávať idú. Nemám žiadnych priateľov ani známych, takže šance na zoznámenie sú minimálne. A jednoducho ísť do baru a osloviť dievčatá náhodne, na to nemám toľko sebadôvery (a aj tak, väčšina žien už je zadaná). A ísť niekam na kurzy a v niektorých záujmoch sa zoznámiť s novými ľuďmi - mám prácu a mám málo voľného času a a ani nemám toľko peňazí aby som si mohol platiť nejaký kurz alebo niečo podobné. A ďalší problém je, že zoznamka tiež nie je pre mňa voľbou. Som viac ako podpriemerný z hľadiska krásy a pomer mužov a žien je asi 10: 1, takže ženy si môžu vyberať (a viete ako to, že si vyberajú len tých najlepších a nie chudákov :(.... )

Som naštvaný na celý svet. Neznášam páry, pretože im závidím. Mám dúfať, že nájdem niekoho? Alebo musím prijať skutočnosť, že budem žiť do smrti sám?

Čo si dievčatá myslia o neskúsených? Dali by ste šancu nemehlu, ktoré nikdy nemalo vzťah ani sex v 22 rokoch?

jololo

jeej pomocnica,ty si to tak pekne napisala,ze ti posielam pusu a objatie,sice len virtualne imaginarne ale aj tak :D :))

pomocnica

Ufnukanemu ,,nemehlu,, bez sebavedomia zdravého, ktorý sa bude báť hocičo urobiť popravde nie. Ale chlapovi, ktorý bude spokojný so sebou aj keď to nebude prvotriedny krasavec, bude mať postoj typu čo všetko môže mať, nie to,čo všetko nemal a ani nebude, šťastnému, ktorý sa pustí do nových vecí so zvedavosťou áno...
22 rokov nie si starý...50 rokov by si bol starší a aj to by si mal šancu ešte...Nemáš priateľov...To je smutné...Ale zoznámiť sa dá kdekade. V práci, na dovolenke, atď atď...Len treba chcieť...Keď sa od ostatných izolujes, nemôžeš čakať, že ti nejaká babenka len tak zazvoní pred domom. Niečo pre to treba robiť. Veľa vecí si už vylúčil a takmer všetko s tym je spojené, že všetky sú už zadané...No taak. Pohladaj tu po fóre....Koľko mladých(lebo ty si mladý)aj starších žien,báb ešte nemali vzťah...Možno aj toto fórum by bolo možnosť....Trošku pohladaj. Hlavne nestrácaj nádej a zapracuj na svojom sebavedomí....Veď keď nie si najkrajší od prírody, tak sa o seba príkladne staraj a to tiež urobí svoje. Môžeš začať chodiť napríklad cvičiť, aby si si vyformoval postávu...Teraz je veľa možností. ;-)
Tak urcite tu dostaneš ešte dobre rady, ja som dala iba priklad. Veľa šťastia. ❤