dobry den
rada by som sa spytala na vase nazory. pred 2 rokmi mi nahodne na usg objavili nalez ktory nevedia indentifikovat. jeden lekar si mysli ze je to hemangiom a druhy zasa ze adenom. 3 mesiace po porode sa mi to zvacsilo. nie pocas tehotenstva ale az po porode! teraz som bola na mri a zaver znel mala lezia v lavom laloku pravdepodobne benigna, pocas vysycovania kontrastnej latky to vyzera skor na FNH ale v terene tazkej steatozy je stazena diferenciacia lezie. kontrola o 3 az 6 mesiacov, ak by lezia progradovala vo velkosti je nutne zvazit histoligizaciu.
okrem toho mi nasli na peceni 3 drobne cysty o velkosti 5mm. tie mi na usg vsak nevideli. zahadne je ze na usg mi povedali ze steatoza ustupila a na mri nie. neviem co si mam o tom mysliet. dost mam obavy velmi sa bojim ze by mohli navrhnut operaciu alebo biopsiu. mam z toho panicky strach. mate niekto podobnu skusenost? alebo nepoznate niekto sposob ako sa toho zbavit?
dakujem
tučná pečeň - cysty a FNH
dakujem za prispevky
uz som uplne zmenila stravovacie navyky, snazim sa viac hybat a denne pijem vela vody sice len obycajnej prefiltrovanej. Co by este mohlo pomoct? myslite ze by mi mohli aj tie nalezy z pecene vymiznut?
Voda je dôležitá, ale až po ostatnej strave.
Nemáš nejaké extra ťažkosti, lebo si mladá, máš 36 rokov. Alebo si si nevšimla tie ťažkosti...sú také neurčité, nevýrazné, ale dokonale otravujú človeka a každý deň zotrvania v zlom spôsobe života je pre telo mínus, negatívum.
Ako napísal Marosko-n: tučná pečeň znamená zlé stravovanie.
Ja nemam bolesti svalov, ani vysoky tlak, ani trpnutie. Zvyseny cukor mam po tehotenstve nakolko som mala tehotensky diabetes no po porode som sa doslova prezierala sladkym. Pribrala som 10kg za 3 mesiace po porode.
A co by ste mi teda poradili? Uz som nastolila racionalne stravovanie, pijem viac vody a snazim sa viac hybat.
Dokonca tŕpnutie rúk v noci. Atď.
Nechcem strašiť, ale obavy sú na mieste. A ešte: ak je stav skutočne taký, potom sa (nemôžeš) cítiť v poriadku. A tých príčin prečo sa necítiš v poriadku je veľa a sú také neurčité. Je to napríklad neúmerná bolesť svalov, nespavosť, vysoký tlak, stále neúmerný pocit tepla, obezita, a čo ja viem čo všetko ešte.
V roku 2000 som objavil po technickej úprave liečivú vodu a nazval som ju Božou liečivou vodou -BLV na vďaku Stvoriteľa - Boha. Zbavila nás chrípok, kašľa, bolesti kĺbov a mnohých chorôb.
Ľuda sú neveriaci tejto vode, preto patent na technologiu nezverejňujem, pre málo prameňov na Slovensku z ktorej sa dá BLV liečivá voda upraviť.
Vyrábam ju len pre vážnych zaujemcov na objednávku, nakoľko je zložitá výroba.
myslite zdravu vodu aku?
Pijete málo zdravej vody. Potom sa voda združuje v organizme a organizmus ju využíva na uskladňovanie bakterii, vírusov , plesní, a jedovatých prvkov v kĺboch šľachách, aj v orgánoch. Celý proces je veľmi zložitý. Ak je niktorý orgán slabší, alebo chorý, tak sa môže vytvoriť cysta, nador.
Dobrá zdravá voda človeka lieči.
Tučná pečeň znamená zlé stravovanie.
mam 36 rokov. citim sa unavena ale vraj to zo zvyseneho cukru. onkomarkery a krvne testy mam v poriadku. obcas citim aj tlak pod pravym rebrom. ale to si myslim ze je kvoli velkej peceni